Search
Close this search box.
Ujedinjeni
Broj pregleda

Jedinstveni šahisti

Podeli sa prijateljima:

Predstavnici svih šahovskih klubova sa terotorije opštine Svrljig jednoglasno su se složili da 25. maja u Svrljigu bude održano Opštinsko šahovsko prvenstvo.

Шахисти-општине-Сврљиг

Na inicijativu Dragiše Krstića, predsednika ŠK Veteran, a uz podršku svih klubova sa teritorije Opštine, Opštinski šahovski savez Svrljig organizovaće prvenstvo opštine Svrljig u šahu koje će se održati 25. maja 2013. godine u ulici Radetovoj bb, preko puta Osnovne škole.

Osnovni cilj turnira je zbližavanje klubova i igrača i stvaranje nove i povoljne sportske ali i prijateljske atmosfere. Prednost dobre komunikacije šahovskih klubova je i stvaranje opštinske Šahovske lige, za šta su potrebna minimalna ulaganja, rečeno je na sastanku.

Takmičenje će se igrati u devet kola po Švajcarskom sistemu a pravo učešća imaju svi registrovani igači klubova koji su članovi OŠS kao i svi igrači koji imaju prebi valište na teritoriji opštine Svrljig.

Sastanku su prisustvovali Batanjac Aleksandar – predsednik Opštinskog šahovskog saveza, Nedeljković Ranko – predsednik ŠK Drajinac, Krstić Dragiša – predsednik ŠK Veteran, Petrović Dragan – predsednik UO ŠK Zeleni Vrh i Petrović Milenko – predsednik Skupštine šahovskog saveza Nišavskog okruga.

2 Komentara

  1. To nije istina… Ovo su grobari svrljiskog budzeta i jedni rasturnici para koje nema blizu. Ovaj Batanjac je sasipao sve sto se sasipati moze kada je bio na vlasti. Sad se umuvao u sah klub i predstavlja neko ****. O ostalima ne zelim da komenatrisem.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano