Search
Close this search box.
Broj pregleda

R.K. ‚‚Progres” jesenji prvak lige

Podeli sa prijateljima:

U poslednjoj utakmici jesenjeg dela druge rukometne lige ‚‚Morava” rukometaši iz Svrljiga pobedili su ekipu R.K. ‚‚Morava 84” rezultatom 35:27 (18:18).

rk progres svrljig 1

U neizvesnoj utakmici posle nerešenog rezultata u prvom poluvremenu, u teškim uslovima i ledenoj balon sali, svrljiški rukometaši R.K. ‚‚Progres” uspeli su da ostvare novu pobedu.

Ovom pobedom Svrljižani su zauzeli prvo mesto i postali jesenji prvaci sa dva boda više od ekipe ‚‚Lebane”, odnosno četiri više od trećeplasiranog ‚‚Pirota” iz Pirota.

Prolećni deo prvenstva doneće mnogo neizvesnosti kada je u pitanju prvak lige i plasman u ‚‚Prvu ligu Istok”. 

4 Komentara

  1. Ovi da nisu rešili da igraju ugasili bi ih ….Šah club je dom za nezbirnute… A Šta se dešava sa Brankovićem i fk Mufte.. ? Jel i dalje postoje ili su pobeglli negde ?

  2. Najlakse je dovesti igrace iz Nisa i tako pobediti u beton ligi.Tesko je stvoriti domace igrace koji ce zavoleti klub i rukomet .Ovde je sve obrnuto trose se pare gradjana gde Svrljig nema nikakvu korist.Kad vidim ovog Kokicu ne mogu ni tekst da procitam koliko mi se gadi.

  3. Kolko vidim na slici vecinom su nasi momci tako da tvoje tvrdnje “Svrljizanine” padaju u vodu.Ne vidim sta je sporno sto 4 igraca igraju za Svrljig!?Fudbalski klub ima 20 sa strane pa se o tome malo prica.Rukometasi su bar prvi i opravdali su sve pare koje je opstina dala.A ovo za beton ligu si upravu ali ne zaboravi da Nis nema ekipu ni u beton ligu a veci je od Svrljiga bar 20 puta

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano