Search
Close this search box.
Broj pregleda

Težak udes kod skretanja za Drajinac

Podeli sa prijateljima:

Večeras oko 19 časova u blizini skretanja za selo Drajinac iz pravca Svrljiga, na državnom putu Niš-Zaječar, došlo je do saobraćajne nezgode kada su se sudarili traktor i motor. 

Foto: Svrljiške novine
Foto: Svrljiške novine

Kako nezvanično saznajemo, i vozač motora i traktora su iz Svrljiga, a prilikom udesa motociklista je zadobio teške telesne povrede.

Foto: Svrljiške novine
Foto: Svrljiške novine

Na licu mesta uviđaj vrše službenici Policijske stanice Svrljig.

Uskoro opširnije.

10 Komentara

  1. Brz oppravak momku.Da je vozio polako ne bi doslo do saobracajne nezgode.A traktoristu treba kazniti zatvorom verovatno je prikolica bila neobelezena niti je imao upaljenu rotaciju

  2. Milos je verovatno vozio brze nego sto je dozvoljeno. Dva minuta pre toga me je pretekao.Ali da li je moguce da neko udje u saobracaj pogotovo po mraku sa neobelezenim traktorom? Neverovatno kakva neodgovornost !!! Ista neodgovornost i kod policije i hitne. Dosli su posle dvadesetak minuta , a Milos lezi bez svesti. Kad su napokon dosli posle nekoliko poziva sanitet je dovezo neki covek koji nije smeo da ga vozi nazad jer je trebalo najverovatnije da se produzi za Nis. Sanitet je sa povredjenim motociklistom vratio neki momak iz Svrljiga kako sam cuo. Znaci ne zna se ko je u ovom nasem drustvu neodgovorniji, a nikada se necemo promeniti na zalost.
    P.S. POHVALIO BIH ELIZABETU, MEDICINSKU SESTRU IZ SVRLJIGA KOJA JE SVOJ DEO , A MISLIM I DEO POSLA DOKTORA , ODRADILA PROFESIONALNO.SVAKA CAST ZA BECU !!!

  3. Zaboravih da napomenem da je vozac saniteta dosao tek kad su Milosa dovezli kod Doma Zdravlja u Svrljigu. Znaci vozac saniteta za hitne slucajeve uopste nije bio u Domu Zdravlja u to vreme.

  4. не треба казнити трактористу него полицију, зато што полиција не регулише саобраћај, ова деоница пута се годинама користи као писта за тестирање мотора. мотори се свакодневно могу чути и у сврљигу јер возачи скидају пригушиваче са ауспуха, не поштују ограничења брзине ни у граду а камо ли ван града.

  5. Svrljig NEMA hitnu pomoc,vec dom zdravlja.Znaci,ne mora da rade nocu,vikendom,da izlaze na terne…..I zamisli da ne rade nocu,vec za sve da mora da se ceka Niska sluzba.Kad bi oni stigli i za koliko?Da li bi to bilo bolje?koga bi onda napadali i ko bi bio kriv za sve sto se desava ovde?A formiranje hitne sluzbe ne dozvoljava drzava,a izgleda da ni opstini to nije u interesu.Ma bas ih briga za nas i ovu rupu zvanu Srljig

    1. Znači – da ne određuju oni da li će da rade noću, vikendom i terene, a može i da se ugase i da, čast pojedincima, ne troše uzalud naš novac? Šta misliš o tome? Javna je tajna da je dole opšte rasulo, nikog nikog ne može da gleda i međusobno se ogovaraju, da čak ni glavna sestra nema školu za tu poziciju, da pojedinci zgrću pare preko raznih udruženja, da se pljeskavice kupuju i privatni poslovi završavaju službenim vozilima – to plaćamo MI, ti, on, ona, oni, ja, svi mi zajedno. Je l’ realno to?

    2. A da ti i tebi slicni date lepo otkaz i ne radite vise…kako vas nije stid koristite sanitete da razvozite rodjake, poznaninike, da prevozite sve i svasta za celokupni dom zdravlja, idete kuci na obroke preko celog dana i noci, “zavrsavate si poso” za vreme radnog vremena… rupu od svrljiga napravili ste vi bahati koji umisljate da ste najpametniji, najbolji…

  6. Lako je reci. Motorciklista uvek kriv hmmmm…. Realnost je da se iz godine u godinu sve vise vozaca sportskih motora vozi na Tresibabi. Vikendom se broje cak i na 30ak. Sve je to zbog nepostojanja staze u ovoj nasoj zemlji,ali to je dublji problem. Uglavnom decko vozio i sporije da je isao nema tu mnogo vremena za reagovanje. A pogotovo sto nije iskusan vozac.
    Samo neka on bude dobro ostalo kako hoce.

  7. Doktor je dovezao sanitet do mesta nesreće a vratio ga drugi čovek koji je hteo da pomogne do D.Z dok je lekar bio sa Milošem unutra i svaka čast i jednom i drugom. Vozač iz D.Z je ranije odvezao drugim sanitetom lice sa infarktom za Niš a u smeni imaju samo jednog vozača jer su ukupno 4 a drzava nedozvoljava primanje novih. Vozač koji je odvezao Miloša dalje za Niš je u medjuvremenu došao od kuće iako mu nije smena. Da je dežurao neko od doktora koji ne ume da vozi sanitet došli bi jugićem, a i to se desilo pre neki dan kad je bio udes kod Razbiglave jer su oba saniteta već bila u Nišu.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano