Search
Close this search box.
BOGOJAVLJANJE
Broj pregleda

Plivanje za Časni krst – „Bogojavljanje 2017“

Podeli sa prijateljima:

Juče je u crkvi Sv. cara Konstantina i carice Jelene održan prvi sastanak Organizacionog odbora ‚‚Bogojavljanje 2017”, na kojem je dogovoreno da svi zainteresovani Svrljižani mogu najkasnije do 18. janura 2017. godine da se prijave za učestvovanje u plivanju za Časni krst.

plivanje za casni

Plivanje za Časni krst po šesti put biće organizovano u četvrtak, 19. januara, na Bogojavljanje, ali ovog puta, umesto na Svrljiškom Timoku, ova manifestacija biće priređena na svrljiškom kompleksu bazena ‚‚Bazeni Pastirište”, zbog problema sa branom i zamrznutom rekom.

Kako je rečeno, prijavljivanje će se, kao i do sada, vršiti kod Savić Dragana u prodavnici ‚‚Forma Savić” ili na telefon 063/473-751.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Crkve, opštine Svrljig, Policijske stanice, Vatrogasne jedinice, Centra za turizam, kulturu i sport, Doma zdravlja, JKSP ‚‚Svrljig”, kao i raniji učesnici i pokretači ove manifestacije u Svrljigu.

7 Komentara

  1. Kakva struktura i garnitura,sve sami intelektualci i ljudi kojima se trebamo ponositi.Ako izuzmemo Miliju koji je narodni covek,covek koji na svoje ime pobedjuje na izborima dugi niz godina,ovi pored njega nece unaprediti njegov polozaj,nego ce ga srozati do dna.Naprednjaci ili nazadnjaci i G17+ ili regioni srbije,pa druze Milija,zar se nismo borili da takve ne gledamo vise po skupstinskim emisijama,na mestima pomocnika,zamenika i slicno?

NAJNOVIJE NA PORTALU

FOTO / VIDEO

Krenuli radovi na uređenju korita Svrljiškog Timoka

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano