Search
Close this search box.
FOTO INFO
Broj pregleda

Renoviranje benzinske stanice u Svrljigu

Podeli sa prijateljima:

Ovih dana počelo je renoviranje najstarije benzinske stanice u Svrljigu. Po svemu sudeći ”NIS” je odlučio da malo osveži i dotera izgled svoje pumpe u Svrljigu.

NIS-Benzinska-pumpa

Radovi se izvode na nivelisanju propusta i uređenju glavnog prodajnog objekta.

Radovi-NIS

Benzinska stanica uskoro dobija novi izgled.

3 Komentara

  1. Šta nam vredi Belmužijada i Janijada kad Svrljig nema gde da primi strane i domaće goste na prenoćište. Mi Svrljižani se s pravom pitamo koliko je opština prihodovala od ovih manifestacija. Koristi od toga su imale naše kafedžije Bora, Juga, Peca, Peda-Žigar. Pojedini rade na crno ne prijevljeni bez dozvole za rad da se bog sačuva,dobro da je prošlo bez trovanja kao sa pečurkama.
    Da pitamo predsednicu koliko ima upošljenih radnika u privredi? ako nezna neka pita Vladu -Špiku on bi trebalo da zna.Šta radi šef odseka za privredu kad ona i nepostoji više, bio bi on dobar šef odseka za finansiske projekte.
    Nama mladima kako u gradu tako i na selu ništa drugo ne preostaje nego da molimo boga da su nam živi i zdravi naši penzioneri jer nam je i fabrika pod vedrim nebom okrenula ledja a i od nje se nema računica.

  2. Drago mi je Gorane da si pitanje smeštaja stranih i domaćih gostiju baš ti postavio. Kažeš, mlad si čovek, a sa druge strane daj da žive penzioneri jer su oni očiti izvor prihoda kroz redovne penzije. Kako da spojimo to što oni stari znaju i to što vi mladi možete svojim umom i snagom tela, pa da se neke promene dese u Svrljigu. Imate li oko sebe vlasnike kuća koje se mogu uključiti u opremanje soba za iznajmljivanje, osnosno za izradu hostela. Možda bi bilo lakše od navedenog, ako bi se obratili onima koji su se samoorganizovanjem pokrenuli i ja vam tu preporučujem Social club Republik iz Užica. Stupite u kontakt sa Jovanom Obradović iz te NVO pa saznajte kako su oni krenuli u otvaranje hostela. Obratili su se za pomoć Mirjani Šćekić iz Erste bank, a ukoliko se i vi dobro organizujete u Svrljigu ta banka će pomoći vaše socijalno preduzetništvo, jer im je to specijalnost.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano