Search
Close this search box.
Broj pregleda

Vučić kandidat za predsednika Srbije

Podeli sa prijateljima:

Članovi predsedništva SNS jednoglasno su odlučili danas da će kandidat za predsednika Srbije biti lider stranke i aktuelni premijer Aleksandar Vučić, saznaje “Blic”.

aleksandar vucic

Glavni odbor stranke u petak bi trebalo da potvrdi njegovu kandidaturu za predsednika Srbije.

Predsedništvo je Vučića obavezalo da nastavi razgovore sa aktuelnim predsednikom Srbije i da pokuša da obezbedi puno državno jedinstvo.

– Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić obavezuje se da u najboljoj veri nastavi razgovore sa sadašnjim predsednikom Republike, Tomislavom Nikolićem, i pokuša da obezbedi puno državno jedinstvo svih odgovornih faktora u Republici Srbiji, u nameri da se Srbija odbrani od snaga prošlosti i obezbedi njen dalji napredak – navedeno je u saopštenju.

Takodje se dodaje da je predsednik SNS dužan da razgovara sa svim partnerima Srpske napredne stranke i pokuša da obezbedi široku narodnu podršku za pobedu na predstojećim izborima.

Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, na kojoj će biti doneta odluka, biće održana u petak, 17. februara 2017. godine, sa početkom u 17.30 časova, u Sava centru.

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) na kojoj je danas popodne doneta odluka da Vučić bude kandidat završena je oko 17 časova, nakon sat vremena.

Funkcioneri stranke počeli su da pristižu desetak minuta pre najavljenog početka sednice, a lider stranke i premijer Srbije Aleksandar Vučić stigao je oko 16 časova.

Ispred sedišta stranke na Novom Beogradu pre početka sastanka okupili su se novinari, ali Vučić nije hteo ništa da odgovori na njihova pitanja, već se odmah uputio na sednicu.

Među prvima na sastanak su došle članice predsedništva Zorana Mihajlović i Biljana Popović Ivković, a malo posle njih i Aleksandar Martinović.

Nešto pre 16 časova pristigli su i Bratislav Gašić, Zlatibor Lončar, Jadranka Joksimović, Goran Knežević, kao i Radomir Nikolić.

Oko 16 časova na sednicu Predsedništava stigao je i Marko Đurić, potpredsednik SNS i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Sastanak najviših stranačkih funkcionera zakazao je premijer Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić.

(Izvor: Blic, Lana Gedošević, Tanjug)

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano