Search
Close this search box.
ŽIVELA SRBIJA
Broj pregleda

Srećna Pravoslavna nova godina

Podeli sa prijateljima:

Svrljiški sveštenik Strahinja Eraković, predsednik opštine Svrljig Milija Miletić i većnik Iva Antić tačno u ponoć čestitali su Pravoslavnu novu godinu okupljenim Svrljižanima ispred Gradskog parka.

0001

Uz svrljiški specijalitet belmuž, kuvano vino i rakiju, belu kafu i kolače, Svrljižani su dočekali Pravoslavnu novu godinu ispred Gradskog parka u Svrljigu.

Zabava je priređena, kao i proteklih godina, pod pokroviteljstvom Opštine u organizaciji Centar za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig. Sa pozornice prisutne je uveseljavao orkestar ”Bingo bend”, a pred njim više stotina Savrljižana svih dobi, uglavnom mladih.

Sekunde do ponoći odbrojavala je Jovana Milošević, pobednik turnira u šahu ”Omladinska nada”, majstorski kandidat iz Zaječara, a tačno u ponoć okupljenima su se obratili sveštenik Strahinja Eraković, predsednik opštine Milija Miletić i većnik Iva Antić.

Želim vam srećniju Pravoslavnu novu godinu i dosta uspešniju. Znate kako kažu, bolestan čovek ima samo jednu želju, da ozdravi, a zdrav čovek želi mnogo, tako da ću vam poželiti da želite mnogo i neću vam reći neka se ostvare sve želje, rećiću vam ostvarite svoje želje, rekla je Iva Antić.

НГ

Strahinja Eraković je dao blagoslov i pozdravio prisutne porukom:

Braćo srbi i sestre srpkinje srećna vam nova Pravoslavna, amin. Živeli, živela Srbija.

Predsednik opštine Svrljig Milija Miletić poželeo je svima najbolje u Pravoslavnoj godini.

Želim vam zdravlja, sreće i normalno ljubavi – rekao je Miletić i dodao da će se u 2014. godini završiti sve što je započeto predhodnih godina.

Proslava je nastavljena ”pingvin” kolom do kasno u noć.

Ostale fotografije pogledajte na ovom linku: http://www.svrljig.info/galerija/13-01-2014-pravoslavna-nova-godina-docek-u-svrljigu.html

7 Komentara

    1. Poštovana “meki”,
      tek ćete imati prilike da me gledate, te ukoliko imate bilo kakav problem bolje mi se lično obratite umesto da se sakrivate i iza lažnog nadimka ovde.
      Srdačno, Iva Antić.

  1. Dragi moji “pametnjakovici”, ta decurlija imaju mnogo vise potencijala i znanja od polovine opstinara, samo je problem sto im malogragjani kao vi ubijate volju da bilo sta promene. Zato je nasa opstina, a i zemlja, tu gde jeste. Pozdrav za “decurliju”! 🙂

    “Najbolja je vlast ona koja najmanje vlada, jer njeni ljudi sami sebe disciplinuju.”-daleko smo od toga hiljadama svetlosnih godina sa ovakvim ljudima.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano