Search
Close this search box.
Broj pregleda

Potreban veći broj vatrogasaca-spasilaca u Svrljigu

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić i predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović protekle nedelje sastali su se sa načelnikom Sektora za vanredne situacije Predragom Marićem u Beogradu kako bi razgovarali o opremanju Vatrogasne jedinice, ali i o eventualnom brojčanom povećanju izvršioca. 

predrag mari

Poslanik Miletić ističe da je tema bila saradnja sa vatrogascima spasiocima i Sektora za vanredne situacije u Nišu, sa akcentom na period koji je pred nama.

Moramo se pripremiti za zimu, jer kako i sami znamo u našim selima živi uglavnom staračka populacija ljudi – o kojima moramo brinuti. Bitno je da se još sada pripremi oprema za eventualne vanredne situacije, i pritom da se poveća broj izvršioca u Vatrogasnoj jedinici u Svrljigu, poručio je Miletić.

Narodni poslanik Miletić i predsednica Trifunović iskoristili su priliku i sa Marićem razgovarali o drugim temama koje se tiču bezbednosti na teritoriji Svrljiga u slučaju vanrednih situacija.

11 Komentara

  1. Prvo nije moj komentar da se Igor vrati u komunalno Moje ime i prezime je Branislav Ž. Mihajlović i to je autentični potpis.
    Drugo ništa ne biva doveka.
    Treće Radiša je generalni direktor Goše koliko da se zna iako zlobnicima to ne odgovara.Radiša je bar završio državni fakultet,a neki i nemaju pa su na funkcijama i odlučuju o trošenju naših para.
    Četvrto što naši eksperti političari ne otvoriše neku fabriku a ne da nam dovode u Opštinu mafijaše sa raznoraznim kockarnicama i kladionicama.

      1. Pobeda, bravo za oci, vidi pa se ponasmej ako ne zaplaces! Sta to bese azbuka? Sta bese moral, eeeee moj nekada lepi i urbani svr.? Ce li napravimo svrljisku ovcu i belbuz? Alo 21vek.

  2. Nista mi nije jasno?!?!?!?!?!?!?
    Branislav je bio deo sistema kada je bio postavljen za direktora , znaci direktno je saradjivao sa nasim expertima koji su dovodili u opstini mafijase.
    Samo mogu da konstatujem da mozete pricu da vrtite koliko god zelite ali ne zaboravite da svi vi imate mrlje u vasim politickim ,radnim i svakojakim karijerama.
    Pozdravljam i jednu i drugu stranu i sve koji komentarisu realno nemam nista protiv nikog , za raziliku od mnogih koji su ljubomorni ,zavidni , losi ljudi. Mihajlovicu ti si meni ok covek ali mislim da nemas potrebe da se mesas u vatrogasnu delatnost jer to nije u tvom opisu posla,, mozda gresim,izvinjavam se onda. Zelim vam prijatan dan i ne zaboravite da je danas slava i da ne trebate da se svadjate i vredjate.

  3. Uopšte nisam pomenuo vatrogasnu službu. Bilo je sramota i do sada što su imali jedan kamion i jednog dežurnog radnika.
    Pre 30 godina pa do 2000-te bio sam deo sistema ,a u Direkciju sam ušao po konkursu jer nažalost niko nema stručne kvalifikacije da ispuni konkursne uslove po Zakonu i tada a i danas nažalost nemamo stručna lica u Svrljigu koji odgovaraju konkursnim uslovima.I ako imaju kvalifikaciju nemaju radno iskustvo od najmanje 5 godina na poslovima rukovođenja.
    Ne svađamo se , samo se dokazujemo da se zna ko je ko, ko nezna da zašilji kolac,ko zna u opancima da rilja,a ko vodi politiku.
    Nažalost gotove proizvode izvozimo a ostaju nam sirovine koje vladaju.
    Pozdrav!
    PS dušebrižnicima komentare pišem na radnom mestu uz jutarnju kafgicu i ne smeta mi da sve poslove završim u roku . Iskustvo i znanje šta čini. Čudo!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano