Search
Close this search box.
Odložen do daljeg
Broj pregleda

Peticijom protiv turnira u naselju Saraj

Podeli sa prijateljima:

Nekolicina starijih stanovnika naselja Saraj osporilo je organizovanje turnira u malom fudbalu pisanjem peticije.

saraj

Naime, kako saznajemo, stariji stanovnici naselja Saraj uputili su peticiju kako se prvi turnir u malom fudbalu ,,Saraj 2020” ne bi održao. Razlozi navedeni za neodržavanje turnira su međuljudski odnosi u ovom naselju i eventualna buka.

Miloš Marković Mimi, direktor FK ,,Svrljig” i jedan od organizatora kaže da je turnir odložen do daljeg.

Zbog nemogucnosti da se iz tehničkih razloga održi turnir u stanju smo da ga odložimo. Zbog pojedinaca iz naselja koji se bune zbog održavanja turnira i neslaganja sa omladinom Saraja, moramo da odložimo turnir na neko vreme. I pored dobre volje naših sugrađana iz Svrljiga koji rade u Americi i sredstva koje su poslali za tribinu i mobilijar oko terena, izašli smo na negodovanje malog broja starijih ljudi iz Saraja, rekao je Marković.

Međutim, izgradnja tribina uz pomoć Svrljižana koji žive u Americi i u saradnji sa Opštinom i ljudima iz naselja Saraj, te predsednikom FK ,,Svrljig” će se nastaviti u narednim danima, kao i postavljanje mobilijara za decu.

5 Komentara

  1. Koji stariji ljudi? Vecina nema nista protiv. Njih dvoje troje koji su se bunili ne predstavljaju vecinu u Saraju. Njima uvek nesto smeta, a narocito deca koja se tu igraju, na prostoru koji je predvidjen za igru i sportske aktivnosti. Da ne racunamo okolinu u Saraju ima deset stambenih zgrada sa oko 150 stanova. Koliko tu ima dece? I gde da se igraju ako ne na igralistu koje je predvidjeno za to. Ne treba se obazirati na nekolicinu zadrtih penzionera kojima sve smeta. Vecina je za odrzavanje turnira.

    1. Imam 48 godina i ziveo sam u naselju Saraj od kako pamtim tu smo se igrali uostalom za to je i namenjeno niko se nikada nije bunio,nedozvolite da par namćora mladima pokvari taj dozivljaj…

  2. Izmedju zgrada u “civilizovanim” gradovima uvek je postojao teren ili parkic. To ako nekom smeta lopta(buka), mladost i smeh onda stvarno ima problem!

    Podrska momcima koji pokusavaju da ozive odavno mrtav grad!

  3. To su neke budale koje nikada nisu šutnule loptu,i koje od silnog neradan ne mogu da se uspavaju noću,jer su ceo dan metrili krevet i “džonjali”…. Sramota…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano