Miletić u Azerbejdžanu o razvoju jugoistoka Srbije

Ukupan broj pregleda:

Predsednik USS i narodni poslanik Milija Miletić ovih dana boravi u Bakuu, u Azerbejdžanu, zajedno sa podpredsednikom Narodne Skupštine Republike Srbije Veroljubom Arsićem, prof. dr Ljubišom Stoimirovicem, Marko Perezanovićem i Marijom Obradović – u zvaničnoj poseti.

Po rečima Miletića, razgovori sa tamošnjim predstavnicima vlasti teku oko saradnje u oblasti kulture, privrede i poljoprivrede, ali i u drugim značajnim oblastima za razvoj jugoistoka Srbije i samog Svrljiga.

‘’Iskoristio sam priliku i razgovarao o poljoprivredi i plasiranju poljoprivrednih proizvoda sa jugoistoka Srbije na trzište Azerbejdžana’’, rekao je Miletić.

Povezano

5 Komentari

 • Miletic ce da dovede investitore iz Azerbejdzana, biće nova radna mesta biće ludilo!

  14
 • Naš Jovanča Micić . Azerbejdžan i južni Balkan. Ko Svrljig i Korzika.

  11
 • Boze gospode dal iko moze da poveruje u ovo. Sve noge polomise Azerbejdzanci da investiraju u Svrljig!!! Kakva je ovo vest i kog zanima sto Milija proputova svet dok mi ostali nemamo pare ni do Nis da odemo. Poso nama treba ne ove Cumeline sapunice

  18
 • Ovo je neka fotomontaža, neka šaljiva vest…jel’ da?
  Vi ste ozbiljan svrljiški medij da bi objavljivali fejk njuz. 🙂 🙂 🙂

  13
  • A, ako je ovo istina… mogu samo da dodam – Milija je najlepši od ovo petoro na slici. I samo zbog njega ima Azerbejdžanci odmah da otvore fabrike u Svrljig… Ma šta AZERBEJDŽANCI… i ABORIDŽINI ima da dođu.

   14

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *