Search
Close this search box.
NOVA PUTNA MREŽA
Broj pregleda

Svrljig dobija uređene puteve

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić rano jutros sastao se u JP ”Putevi Srbije” sa direktorom Zoranom Drobnjakom i direktorom Sektora za javne puteve Zoranom Stoisavljevićem kako bi razgovarao o detaljima i nastavku radova na kompletnom asfaltiranju puta od Gojmanovca do Svrljig, kao i prema Jalovik Izvoru – prema Babinom Zubu.

V__ABDB
Direktor Drobnjak sa Miletićem

Cilj sastanka je dogovoro oko nastavka uređenja puta Gojmanovac-Svrljig, ali i početak novih radova na asfaltiranju puta od Crnoljevice prema Babinom Zubu, odnosno do sela Jalovik Izvor.

Proteklih dana konačno je počela kompletna rekonstrukcija puta Gojmanovac-Svrljig, što smo svi željno isčekivali. Danas smo razgovarali o nastavku i detaljim uređenja tog puta, ali i o početku novih radova – asfaltiranju puta prema Babinom Zubu, što bi Svrljig veoma značilo, rekao je Milija Miletić.

Ukoliko bi bio uređen put od Svrljiga prema Staroj planini, odnosno Babinom Zubu, ova opština bi mogla značajno da napredujue – prvenstveno u ekonomskom pogledu, razvojem turizma, pokretanjem privrednih subjekata i sl.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano