Search
Close this search box.
2015
Broj pregleda

Počeli ”Susreti sela”

Podeli sa prijateljima:

Ovogodišnji ”Susreti sela” počeli su u Prekonogi pred mnogobrojnom publikom, a otvorili su ih predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić.

susretiU prvom ovogodišnjem nadmetanju nastupili su Prekonoga u svojstvu domaćina i gosti iz udruženih sela Crnoljevica i Beloinje.

publika

Po oceni žirija pobedili su domaćini.

susret

Takmičenje se nastavlja 17. avgusta kada će se nadmetati sela Crnoljevica i Beloinje i selo Plužina.

Raspored takmičenja pogledajte na ovom linku.

2 Komentara

  1. Ovogodišnji “Susreti sela” počeli su na Medjunarodni dan mladih i to je izuzetno lepa činjenica pošto sela mogu da opstanu ukoliko mladih bude u njima. Treba kod organizatora ove manifestacije pokrenuti inicijativu da se manifestacije posvećene mladima u Svrljigu mogu tako organizovati da se njihov vrhunac dobije baš na Medjunarodni dan mladih. To bi stvorilo osnovu da se opština Svrljig nadje kao domaćin mnogim mladim ljidima iz Srbije ali i okolinih i udaljenijih zemalja. Sada u Svrljigu i drugim naseljima na teritoriji ove opštine ima mnogo osnova za razne manifestacije mladosti, pa se samo postavlja pitanje ljudskih i materijalnih kapaciteta koji će sve to uzeti da organizuju i realizuju. Podsećam da Marko Mladenović i Kancelarija za mlade imaju značajna iskustva, pa je potrebno sve te resurse okupiti u jednom timu i rezultati će se sigurno videti u najkraćem vremenskom periodu. Živeo Svrljig!!!.

  2. Odusevljena sam desavanjima u Svrljigu i okolini.Mislim da ljudima to treba bez obzira na situaciju,malo lepote da se regenerise dusa….Gosp.Miletic je na dobrom putu…pozz mojim svrljizanima<3

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano