Search
Close this search box.
Broj pregleda

Prekonoga prvi domaćin 29.juna

Podeli sa prijateljima:

Prvo takmičarsko veče kulturno-zabavne manifestacije „Susreti sela 2012“  odžaće se u petak 29.juna u selu Prekonoga, odlučeno je na sastanku Organizcaionog odbora.

сусрети села

Prošlogodišnji pobednik u susretima bila je Prekonoga, tako da ovo selo otvara ovogodišnju manifestaciju, a uskoro ćemo saznati i sa kojom ekipom se sastaje. Prijavljivanje uveliko traje, a krajnji rok je do srede 13.juna, kada ćemo objaviti spisak paraova.

Na sastanku je odlučeno da se ove godine, najboljoj ekipi, dodeli nagrada u visini od 30.000 dinara, dok će drugoplasirana ekipa uzeti 25.000 a trećeplasirana 20.000 dinara.

I ove godine sve učesnike ocenjivaće tročlani žiri, a Organizacioni odbor je doneo odluku da Kulturni centar organizuje postavljanje bine, muzičku pratnju i prevoz gostujuće ekipe do sela domaćina.

Predsednik Miletić je na sastanku izjavio da očekuje lepo i kulturno umetničko leto u svrljiškim selima.

Nadamo se fer i korektnom takmičenju. Cilj manifestacije je da duhovno i kulturno uzdignemo sela i da u njima vratimo mlade ljude. Moram da naglasim da je ove godine interesovanje veće, te se iskreno nadamo da ćemo selu vratiti ono što mu nedostaje, a to je mladost, naglasio je Miletić.

Na sastanku kome je pored predsednika opštine, predstavnika desetak sela, prisustvovala i predsednica Skupštine opštine Jelena Trifunović.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano