Search
Close this search box.
Broj pregleda

“Nek se opet pesma čuje, nek oživi selo moje”

Podeli sa prijateljima:

Igranka SvrljigU okviru želje za  kulturnim  i duhovnim oživljavanjem sela, Opština Svrljig i Kulturni centar u saradnji sa mesnim zajednicama, pokreću akciju pod nazivom “Nek se opet pesma čuje, nek oživi selo moje…”

U tom smislu određeni programi će ( počev od nedelje pa do sredine leta) biti realizovani u skoro svim svrljiškim selima.

Prvi kulturno-zabavni program biće održan u Plužini, na dan seoske slave, u nedelju 15. maja, od 19 časova na platou kod zadružnog doma.

3 Komentara

  1. Ma nas interesuje kada ce da “ozivi grad moj” a ne tamo neki krajevi”bogu iza tregera”.Ovo je još jedan u nizu političkih skupljanja poena.I gle ironije, prvo počinje u Plužini.Da je krenuo azbučnim redom ili od nekog sela koje je najudaljenije pa da mu opravdamo,a ono…
    Taj kulturni centar,da je hteo stvarno nešto da organizuje,mogao je da dovede neka amaterska pozorišta iz Pirota,Bele palanke,Aleksinca,i tako da ulepša malo ovo dosadno kulturno leto koje nam dolazi.

  2. Pa nek organizuje to takmicenje,kad je u jeku zetva ili kosidba pa ce da vidi koliko ljudi ce da dodju.Svi umorni od iscrpnog rada,jedva cekaju da se odmore,jer samo nas ” predsednik” je uspeo da zaboravi ili nije znao kakve su to poljoprivredne muke a pogotovo leti,a o tome ne treba diskutovati.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano