Search
Close this search box.
Za smenu glasale i stranačke kolege iz SNS
Broj pregleda

Skupštinska većina smenila Igora Davidovića sa mesta direktora JKSP ,,Svrljig”

Podeli sa prijateljima:

Danas je na 26. sednici SO Svrljig smenjen prvi čovek JKSP ,,Svrljig” Igor Davidović na predlog predsednice opštine, odnosno Opštinskog veća, a taj predlog podržalo je 20 od 27 odbornika SO Svrljig. 

Sednica SO Svrljig, foto: M.Miladinović, Svrljiške novine
Sednica SO Svrljig, foto: M.Miladinović, Svrljiške novine

Predlog smene obrazložila je predsednica opštine Jelena Trifunović rekavši da Igor Davidović tri meseca nije našao za shodno da podnese izveštaj o radu Opštinskom veću.

Predsednica Opštine Svrljig, Jelena Trifunović, foto: M. Miladinović
Predsednica Opštine Svrljig, Jelena Trifunović, foto: M. Miladinović

IZJAVA PREDSEDNICE TRIFUNOVIĆ: DAVIDOVIĆ JE POKUŠAO DA VEDRI I OBLAČI U SVRLJIGU!

Dok je na mestu direktora JKSP ,,Svrljig” bio Jovan Đorđević (USS) to preduzeće je funkcionisalo, bez obzira što su se od tadašnjeg direktora čule priče da komunalno ne može da funkcioniše bez njega, takođe da će opštinska vlas prekinuti svaki kontakt i vid saradnje sa radnicima u komunalcu, to uopšte nije tačno, poručila je predsednica opštine Jelena Trifunović i dodala da JKSP ,,Svrljig” ima podršku SO Svrljig i nje kao predsednice opštine.

Direktor JKSP ''Svrljig'' Jovan Đorđević, foto: M. Miladinović, Svrljiške novine
Novoizabrani direktor JKSP ”Svrljig” Jovan Đorđević, foto: M. Miladinović, Svrljiške novine

Predsednica opštine Jelena Trifunović (USS) ističe da je Jovan Đorđević (USS) video malo drugačije rad JKSP ,,Svrljig” Svrljig i imao je viziju, s’toga su se stavovi predsednice i sada već aktuelnog direktora Đorđevića pronašli.

TRIFUNOVIĆ: ĐORĐEVIĆ PRESTAO DA PRIČA BAJKE OKO BUNARA, REŠIO JE VODOSNABDEVANJE U DRAJINCU! 

Arhivska fotografija, foto: M.M. / Mladenović i Davidović iznose balone sa vodom iz vozila zbog restrikcije
Arhivska fotografija, foto: M.M. / Mladenović i Davidović iznose balone sa vodom iz vozila zbog restrikcije

Ja jako ozbiljno radim svoj posao, trudim se, greške su nesporne, nije ništa idealno, ali s jedne strane Đorđević je uradio, a evo tu je i naš odbornik Ivan iz Drajinca, prestao je ljudima da priča bajke oko bunara, seo je i rešio problem. Bunar je u Drajincu pušten u rad, takođe u sistem vodovoda pušten je i bunar u Svrljigu i žao mi je što to niko nije primetio, kao i to da prošle godine u Svrljigu nije bilo restrikcija vode, poručila je Trifunovićeva.

OD DAVIDOVIĆA NIJEDAN PAPIR I IDEJA ZA REŠAVANJE PROBLEMA VODOSNABDEVANJA!

U svim radnim telima od 2010. godine – ili na čelu radnog tela ili kao član komisije bio je gospodin Igor Davidović. Ja nikada od njega nisam dobila nijedan papir kako ustvari rešiti vodosnabdvanje u Svrljigu, iako je bio na tim mestima i u kontaktu sa svim tim ljudima. Međutim novi direktor Jovan Đorđević saslušao je moja mišljenja i predloge, tako da smo od prošle godine nakon puštanja u rad bunara vidli da nije problem vodosnabdevanje, već su problemi izvorišta i zamućenja, pa smo još tada krenuli sa realizacijom prve faze izrade projektne dokumentacije za rekonstrukciju vodovodne mreže, rekla je Jelena Trifunović.

Ove godine kreće druga faza izrade projekta i to u saradnji sa Kancelarijom za javna ulaganja, potrvdila je Trifunovićeva.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/564503580725469/

PREDSEDNICA OPŠTINE POTVRDILA DA SMENOM IGORA DAVIDOVIĆA NIJE NARUŠEN KOALICIONI DOGOVOR IZMEĐU USS I SNS! 

Koalicioni dogovor i koalcijia ovim činom uopšte nije narušena i ne dovodi se u pitanje. Takođe, prelazak Igora Davidovića u SNS nema veze sa smenom i samo želim puno, puno sreće i uspeha u radu kolegama iz Srpske napredne stranke i živaca sa novim članom, poručila je Trifunovićeva i završila izlaganje za govornicom.

8 Komentara

  1. Dragi moji opstinski funkcioneri i drag presednice igor davidovic je za vas doktor nauka sto se tice politike i nekog rukovodjenja.i bar tri koraka ispred vas…

  2. Kad vidim kako i sta se radi u najbednijoj opstini mogu samo da zamislim sta balafurdija na vlasti radi u Beogradu gde se okrecu milioni eura.U Svrljigu je politika “Sjasi Kurta da uzjase Murta” a moto svrljiskih “politicara” je da lizu d*pe nadredjenima i da sto duze traje.Pisite malo o smenjenom funcioneru koji je osudjen uslovno zbog malverzacija i lopovluka.Verujem da bi bilo bas dosta pozitivnih komentara

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano