Search
Close this search box.
STIŽE I BANKA
Broj pregleda

Stigao bankomat Poštanske štedionice

Podeli sa prijateljima:

Na inicijativu narodnog poslanika Milije Miletića danas je u Svrljigu postavljen bankomat ”Poštanske štedionice”.

bankomat

Po rečima Milije Miletića ovo je uvertira pred dolazak i otvaranje banke ”Poštanske štedionice” koja će svoje prostorije imati u užem centru Svrljiga.

Imajući u vidu da Svrljig vapi za još nekom bankom, Miletić se početkom oktobra 2015. godine sastao sa predsednikom IO ”Poštanske štedionice” dr Srđanom Cekićem i razgovarao na temu otvaranja Banke, pa je samim tim današnje postavljanje bankomata prva faza dogovora.

Kao što smo prethodno dogovorili ”Poštanska štedionica” stiže u Svrljig. Moji Svrljižani će sada moći da koriste usluge ove banke, a relativno brzo ”Poštanska štedionica” otvoriće svoje prostrije u Svrljigu, rekao je Miletić.

Inače, Svrljižani već uveliko koriste bankomat koji se nalazi u centru Svrljiga, kod prodavnice ”Trofej”, između Hotela i Policijske stanice.

Savremeni elektronski platni promet i sve bankarske usluge: dinarska i devizna štednja, tekući i devizni računi, platne kartice domaćih i najvećih svetskih brendova, devizni transferi, kreditne linije za privredu i stanovništvo, izdavanje garancija, rad sa hartijama od vrednosti, samo su deo bankarske ponude Banke Poštanska štedionica, a.d., Beograd.

6 Komentara

  1. Svaka cast za bankomat, izgleda svetski. Bez naseg narodnog poslanika ovo ne bi bilo moguce…

    Jos samo i da zaradimo negde pare koje cemo da podizemo sa bankomata…

  2. Pored bankomata mozemo samo da se slikamo.Ovde ce samo Kicko da ima vajdu jer ce mu placati zakup prostora i niko vise.Milijo zaj**i bankomate i gluposti nego omoguci ljudima da rade i zarade.Kad ja imam pare na racunu lako cu ja s podizanjem.

  3. Bravo! Svaka cast! Ljudi koji ne znaju sta ce sa svojim zivotom, ne gledaju u svoje “dvoriste”, uvek ce biti protiv osoba koji pokusavaju da poboljsaju stanje i koji su uspesni u tome, koji idu dalje i uvek nacine korak vise. Na takve ljude se ne treba osvrtati, zavidne i nezadovoljne u svakom pogledu! Da je tako, kao sto pojedinci kazu, ne bi “Pluzinac” dogurao toliko daleko. Inace, on se ponosi time sto je “Pluzinac”, ne stidi se porekla, niti seljaka.

    1. Prijatelji pogledaj klip.U ovom slucaju se ne misli na Miliju nego na ovog uvlakaca sto zeli da se slika i pokaze da je penziju steko u policiji.Svojim gestom je to i pokazao.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano

Svrljiske novine predstavljaju