Search
Close this search box.
Broj pregleda

Pokloni za decu na selu u okviru ”Dečije nedelje”

Podeli sa prijateljima:

Pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković obišao je sva sela na teritoriji Svrljiga u kojima ima isturenih odeljenja OŠ “Dobrila Stambolić“ kako bi i tamošnjoj deci uručio poklone – dar Opštine i razgovarao sa mališanima i njihovim učiteljima.

Gusevac

S obzirom da su nas učenici OŠ Dobrila Stambolić posetili u okviru “Dečije nedelje“, nismo ni ovog puta dozvolili da deca koja školu pohađaju na selu budu izostavljena kada je u pitanju druženje i podela paketića. Ovakva praksa će se nastaviti i u narednom periodu, jer opština Svrljig velike nade polaže u opstanak sela i njihov razvoj. Trudićemo se da u skladu sa mogućnostima što većem broju dece izađemo u susret, kako bi na taj način podigli kvalitet školskih, ali i vanškolskih uslova za obrazovanje i školovanje, kaže Miroslav Marković.

Marković je protekle nedelje obišao Guševac, Okruglicu, Crnoljevicu, Ribare, Niševac, Drajinac, Lalinac, Grbavče i Prekonogu, sela u kojima postoje isturena odeljenja Osnovne škole “Dobrila Stambolić“.

IZNENAĐENJE ZA POMOĆNIKA MARKOVIĆA U DRAJINCU

Nakon razgovora sa decom i podele paketića učenici OŠ “Dobrila Stambolić“ u Drajincu iznenadili su pomoćnika Miroslava Markovića jer su svi ustali sa svojih mesta i potrčali mu u zagrljaj kako bi mu iskazali zahvalnost i podelili radost sa njim što ih je obišao i što ih opština i ovog puta nije zaboravila.

Markovic sa decom u Drajincu
Trenutak za pamćenje, Markovic sa decom u Drajincu

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano