Search
Close this search box.
CRTANJE GRAFITA I FARBANJE OGRADE U SREDNJOJ ŠKOLI
Broj pregleda

Projekat „Škola moja u puno boja“

Podeli sa prijateljima:

Projektom „Škola moja u puno boja“ koji sprovodi „LINK“ centar za razvoj omladinskog aktivizma i zaštitu životne sredine, u ponedeljak 09. 09. 2013. godine počelo je crtanje grafita i farbanje ograde u srednjoj školi Dušan Trivunac – Dragoš.

Srednja-skola-Svrljig

U ponedeljak, 9. septembra,  u 8 časova  počelo je crtanje grafita ispred glavnog ulaza srednje škole „Dušan Trivunac – Dragoš“ u Svrljigu. Narednih dana na fasadi Srednje škole osvanuće motivi ekonomije i mašinstva koje će naslikati srednjoškolci i volonteri Kancelarije za mlade uz pomoć svrljiškog slikara Marka Nikodijevića.

Pored ulepšavanja veselim bojama učenici ove škole odlučili su da urede i školsku ogradu kao i ostale delove zgrade oko škole.

ograda

Inače, projekat „Škola moja u puno boja“ sprovodi „LINK“ centar za razvoj omladinskog aktivizma i zaštitu životne sredine uz partnerstvo Kancelarija za mlade Opštine Svrljig.

skola-svrljig

Zbog manjih problema nismo uspeli da završimo planirane aktivnosti projekta pre početka školske godine, ali uz veliku podršku učenika i zaposlenih u srednjoj školi, kojima se ovom prilikom zahvaljujem, kao termin za farbanje biće uzeto vreme nakon redovne nastave u školi. – rekao je Stefan Jovanović, koordinator projekta.

Po završetku projektnih aktivnosti biće organizovana konferencija za medije, na kojoj će biti prezentovano ono što je odrađeno u okviru ovog projekta.

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano