Nemarnost

Foto vest: Ko brine za čistoću?

Ukupan broj pregleda:

6 Responses

  1. Da nije zalosno bilo bi smesno… Tri kontejnera, a djubre prosuto pored njih???!!!?? Koliko je poznato autobuska stanica je sada privatno preduzece, ko je jos u Srbiji zaduzen da sa drzavnim preduzecem cisti krug privatnog preduzeca!!!??? Ovo je ludnica…. Pojedini od svoje malogradjanstine nemaju pojima sta sve izvaljuju!!!!!!

    1. tacno tako,a i sta covek da ocekuje od komunalne „ekipe“ ciji je sveukupni prosek IQ ravan broju cipela za decu?

      1. Ne znam koji je tvoj IQ, ali odgovaraš na komentar koji kaže da komunalana „ekipa“ nije zadužena da čisti krugove privatnih preduzeća, a ti prozivaš radnike komunalnog preduzeća koji bar nešto rade u ovom gradu i to za mizerne plate. Pitam se jesi li ti nekad nešto radio u životu?

  2. Komunalno preduzeće čisti po odluci SO-e Svrljig samo javne površine (kolovoze,zelene površine i rekreacione površine i trotoare samo ispred objekata gda vlasnik nije poznat ili ga nema).Šta rade komunalci sa IQ brojem kao kod dečijih cipelica to se vidi svakodnevno,ali u privatno vlasništvo nesmeju da ulaze. Čistoća u Svrljigu ne zavisi samo od komunalaca,čak više zavisi od građana i to onih dušebrižnika koji i nemaju IQ broj. Kada dajete komentar pažljivo pogledajte slike i onda prosudite a ne dajte olako komentare.

  3. pa pogledajte kakvo im je bilo dvoriste do danas , a vi pricate o cistoci u gradu

  4. Vreme je da se opstinsko rukovodstvo ozbiljno pozabavi ovim pitanjem. Svakodnevno smece na sve strane i ovo sto vidimo ovde je zaista jedan veliki MINUS za JKSP

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *