Search
Close this search box.
POLITIKA SVRLJIG
Broj pregleda

Pojedini svrljiški odbori političkih stranka politički neaktivni?

Podeli sa prijateljima:

Ovih dana u Svrljigu prikupljani su potpisi za kandidaturu Ljubiše Preletačevića Belog za predsednika Srbije, bez obzira što on u ovoj opštini nema svoj odbor ni lice koje ga zastupa.  Takođe, svrljiški ogranak pokreta Dveri prikupljao je ovih dana potpise za kandidaturu svog lidera Boška Obradovića, a nekoliko dana pre toga dogovoreno je zajedničko političko delovanje opštinskih odbora Srpske napredne stranke, Ujedinjene seljačke stranke, Socijalističke partije Srbije, Jedinstvene Srbije, Partije Ujedinjenih penzionera i Srpske narodne partije u Svrljigu da na predstojećim predsedničkim izborima podrže Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, i tu je stavljena tačka, za sada, kada su u pitanju političke aktivnosti na teritoriji opštine Svrljig. 

foto svrljig
Panorama Svrljiga, foto: M.M.

Na drugoj strani imamo sasvim obrnutu sliku, kada su u pitanju aktivnosti ostalih stranaka i partija.

Naime, svrljiški odbori Demokratske stranke (DS), Demokratske stranke Srbije (DSS), Socijal demokratske stranke (SDS), Srpske radikalne stranke (SRS), Dosta je bilo (DJB) i drugih parlamentarnih i van parlamentarnih stranka, nisu se oglašavali povodom predstojećih izbora koji će biti održani 2. aprila u Srbiji.

Do izbora je ostalo još dvadesetak dana, da li će se svrljiški odbori političkih stranaka povodom predstojećih izbora oglašavati, ostaje nam da vidimo.

5 Komentara

  1. iz nekih svrljiskih ogranaka opozicionih stranaka ljudi iz rukovodstva su se domogli dobrih radnih mesta,pozicija i dr.Neki su dobili i solidna obecanja,pa niko ne sme ili ne zeli da se previse suprotstavlja ni nasem poslaniku,a plase se i stranke sa nerazjasnjenim mobing aferama.Kog briga za narod,ako uspesno ostvaruje svoje ambicije.I do sada ste primetili da se ogromna vecina navodne svrljiuske opozicije vec godinama ne samo ne bori za svoje navodne ideje i ideale,vec ja nisam primetio da se bilo gde angazovano pojave u medijima.NJima je lepo,a kako je vama glasacima i obicnim clanovima stranaka,ko vas sisa.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano