Search
Close this search box.
Niška Banja
Broj pregleda

ŠF ”Aca Menta” pobednik turnira

Podeli sa prijateljima:

Dečaci rođeni 2001/2002. godine osvojili su prvo mesto u malom fudbalu, na vikend turniru, u balon sali u Niškoj Banji.

1
fotografija fudbalera ŠF ”Aca Menta”  – preuzeta sa fejsbuka

U sistemu igre 5 plus 1 na fudbalskom turniru u Niškoj Banji najbolji su bili dečaci iz Svrljiga škole fudbala ”Aca Menta”. Za ovu ekipu nastupala su i tri igrača rođena 2003. godine.

Rezultati:
Aca Menta – Šampion, Nais 1:0 (0:0)
Niška Banja – Aca Menta 0:1 (0:1)
Aca Menta – Jastrebac Proleter 2:1 (1:0)

Prva je ekipa ŠF “Aca Menta” sa 9 osvojenih bodova, drugi su dečaci FK “Niška Banja” sa 6 osvojenih bodova, slede Šampioni Nais sa 3 boda i na poslednjem mestu je Jastrebac Proleter koji je takmičenje završio bez bodova.

Ostali rezultati:
Šampion Nais – Proleter Jastrebac 2:1 (1:1)
Jastrebac Proleter – Niška Banja 1:2 (0:1)
Niška Banja – Šampion Nais 7:1 (3:1)

Turnir je uspešno organizovao FK “Niška Banja”.

16 Komentara

  1. ovo je sramota,decaci rodjeni 2001/2002 pa ovde ima i 87 godiste sram vas bilo,ponoviti turnir ali sa decom 01 i 02 godiste,ovaj golman je 98 godiste provereno,ovaj prvi sto stoji sa leve strane je isto 98 i ovaj mali do njega,namestaljka,sram vas bilo

  2. Da provereno glup,ali ovde ima 98 godiste kako god okrenes,treba ponistiti turnir i uzeti bodovi ovom timu zato sto igra sa muckama i svacim,sramota pisete Dečaci rođeni 2001/2002. godine a koje su oni godiste,ajde novinari izbacite biografije svakog

    1. Pa da Deki na ovoj slici na kojoj su pioniri SF “Aca Menta” ima to godiste koje ti spominjes.Neznam ko je ovu sliku dao ali znam da ima slika i navedene generacije jer mi sin trenira i igra u ovoj skoli. Pa logicno razmisli da su ova deca igrala sa 2001/02/03 godistem da li bi to bilo realno. Pa razmisli malo kad si ti bio mali koja je razlika bila izmedju tebe i decaka starijih od tebe. Ili, mislis da bi treneri dozvolili da stariji igraci nastupaju protiv njihovih mladjih decaka.

  3. Dragi Dejane nešto te nisam video da si se oglasio kada sam pisao o FK SVRLJIG-u. Ne smeta ti što fudbaleri iz drugih opština umesto Svrljiga igraju,a mi ih debelo plaćamo,a smeta ti ovakva glupost.Otvori malo oči !

    1. Branislave, nisu ovo gluposti jer Mentovic ozbiljno radi i u svojoj školi ima preko 100 deteta raznih uzrasta. To treba pohvaliti a slazem se da ne treba finansirati i placati ono sto radi FK Svrljig sa tudjom decom a nema aktivnosti da privlaci i edukuje nasu decu.

  4. Branislave, evo na primer meni smeta sto ja nemam posao, nemam primanja, tesko prezivljavam i imam samo za osnovno, hleba, voda, struja, tv..i ostale racune. Verujem da ti je to malo smesno i cudno jer se ti oko toga ne brines. Ti i tvoja lepsa polovinica imate oko 1000 evrica platicu na drzavnim jaslima i sad mozes slobodno da branis Racu Mentovica onako cisto iz dosade.

  5. pa dejane jer nevidis da je slika preuzeta sa fb,to je najstarija generacija sf aca menta i ova slika nema veze sa turnirom o kome se pise ovde

  6. Gospodine Luka,posao se čuva,da ste ga čuvali i Vi bi ste sada imali posao,ali misleli ste kao i većina “Koliko ja mogu malo da radima oni toliko ne mogu da me plate” Radio vam je svirao pa prestao,i normalno sada je neko drugi kriv. Da ste se i vi bunili gde vam neko troši pare kao ja sada o parama iz bušžeta ne bi ste ostali bez posla.A što se mene tiče radim isključivo po zakonu,kod mene nema protekcije,poznanika prijatelja ili političkih pritisaka.Politikom se ne bavim jre mi je muka od onih kako je vode.

    1. Ma sta sve napisa, kakva postenjacina!!! I to sve sam o sebi…. Malo mnogo neukusno i neprimereno. Nisu mogli jadni ljudi u svrljiskim firmama od takvih kao sto si ti da sacuvaju svoja radna mesta. Pametnice i postenjacine kao ti du ih dovele do prosjackog stapa!!! Bitno je da ti “iz bušžeta” mesecno dobijas svoju platicu i pametujes ovde i onde. Zasto ne napustis drzavna jasla i ne krenes u privatne preduzetnike tako pametan i svemoguc?!?

  7. Taj mali “glupantropus” nema pojma sta brblja. Pa ja sam golman ali za pionire skole fudbala Aca Menta i ovo je slika pionira. Mi nismo igrali u Niskoj Banji jer smo 1998, 1999, 2000 i samo jedan 2001.na gornjoj slici.
    Najbolji igrac u Banji je bio Uros Zikic a on je 2002 a najbolji strelac Mitic 2003.godiste i njih nema na slici.

  8. Pa nije Raca kao ovi iz FK Svrljig. Pa on ima sto deteta a u FK da nije Gase nebi imali ni ovih 11 kadeta sto on drzi. Taj Dejan ako je on, nema pojma sta prica a kad nema argumente on i vredja. Pravi primer prostaka.

  9. Bane, kazi mu otvoreno da je ucio skolu i on bi danas imao solidnu platu za nase prilike inace ona je mala u odnosu na znanje, obrazovanje, i zemlji u kojoj zivimo.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano