Search
Close this search box.
Broj pregleda

Takmičenje ribolovaca na Timoku

Podeli sa prijateljima:

Organizacija sportskih ribolovaca ‚‚Timok Svrljig‚‚ za svoje članove organizovala seniorsko takmičenje u kategoriji pecanje na plovak. Pobednik Slaviša Tošić slavio ulovom od 755 grama.

Ribolovci Svrljig

Na Svrljiškom Timoku, iznad vrećaste brane, u nedelju je Organizacija sportskih ribolovaca Timok Svrljig, za svoje članove organizovala seniorsko udruženjsko takmičenje u kategoriji pecanje na plovak. Bez obzira na izuzetno visoku temperaturu vazduha, na takmičenju je učestvovalo 35. ribolovaca, od kojih jedna žena, Sevdija Ivković i junior Aleksandar Ivković.

Pista je podeljena u tri sektora, a nakon završetka takmičenja izvršeno je merenje ulova. Pre početka proglašenja pobednika i dodela medalja, predsednik ‚‚OSR Timok‚‚ Milan Tošić, pozvao je sve prisutne da minutom ćutanja odaju poštu preminulom članu i osnivaču Organizacije sportskih ribolovaca u Svrljigu i redovnom takmičaru, Vladi Jovanoviću.

Najbolje ulove u prvom sektoru imali su: treće mesto Aleksandar Ivković, drugo mesto Dragan Stojanović i prvo mesto Nikola Petrović. U drugom sektoru treće mesto osvojio je Milan Marković, drugo mesto Saša Milutinović i prvo mesto Slaviša Tošić. U trećem sektoru treći je bio Dragan Vranić, drugi Nebijše Ranđelović a prvo mesto je zauzeo Bojan Petrović. U ukupnom plasmanu treći je bio Nikola Petrović, drugi Bojan Petrović, a pobednik takmičenja Slaviša Tošić sa 755 gram-poena. Jedinoj dami na ovogodišnjem takmičenju Sevdiji Ivković uručena je medalja organizatora.

Takmicari

Na kraju su učesnici i veliki broj posmatrača mogli da probaju riblju čorbu, koju je na tradicionalan ribolovački način pripremio Borivoje Bokan Ivković, dugogodišnji ribolovac i lovac iz Svrljiga.

 

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano