Search
Close this search box.
Broj pregleda

LEDIB

Podeli sa prijateljima:

LEDIB

U Svrljigu je danas potpisan protokol zajedničke saradnje :  LEDIB programa  – Kraljevina  Danska, Udruženja Privrednika Mreža u Svrljigu, regionalne privredne komore i  loklalne samouprave o zajedničkim akcijama i programima  u cilju povećanja  obima proizvodnje i  smanjenju nezaposlenosti u ovoj sredini.

Za kratko vreme novoformirano udruženje privrednika Mreža okupilo je 17 članova  sa zadatkom da se omasovljava i kvalitetnije uključi u izradi programa, kaze Dragica Ristić, predsednik udruženja privrednika Mreža u Svrljigu.
Zajedničkim nastupom  i udruživanjem  privrednika uz korišćenje  potencijala svrljiškog  kraja ostvariće se bolja prezentacija privrednika i sredine obećali su svi učesnici – potpisnici saradnje.


Jedan komentar

  1. samo nek se udruzuju, ali od toga nema nista, ko i od svih programa koji su oni realizovali, sve je to mrtvo slovo na papiru,, pa neka nam ovi objasne ,koje su to preduzece do sada otovrili i da radi jos uvek. ” Ljudi, imamo planove,imamo kadrove, imamo projekte, ali nema ko to da pokrene”.nadamo se da ce u skorijem periodu demantovati , ali ,,,,,

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano