Search
Close this search box.
Privreda
Broj pregleda

Predstavnici Opštine Svrljig u okviru kampanje ,,Podrška lokalnim privrednicima” posetili firmu ,,MIN DIV”

Podeli sa prijateljima:

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković, predsednik SO Svrljig Milan Mihajlović i opštinski većnik zadužen za razvoj privrede Igor Nikolić obišli su danas u okviru kampanje ,,Podrška lokalnim privrednicima” firmu ,,MIN DIV” i razgovarali sa direktorom Slobodanom Rusićem.

Predstavnici opštine Svrljig sa direktorom MIN DIV, foto: Opština Svrljig
Predstavnici opštine Svrljig sa direktorom MIN DIV, foto: Opština Svrljig

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković rekao je da saradnja između lokalne samouprave i privrednih subjekata mora biti čvršća i bolja u svakom smislu te reči, jer samo na taj način stvoriće se povoljnija privredna klima i mogućnost za otvaranje novih radnih mesta u Svrljigu.

Direktor Rusić je sa predstavnicima opštine razgovarao o poslovanju i eventualnoj saradnji oko uređenja prilaznog puta ka fabrici koji treba biti znatno ojačaniji zbog velikog tereta koji se odvozi i dovozi u ,,MIN DIV”.

U planu je izgradnja tog puta i zajedno ćemo raditi na tome. Hvala vam što želite da pomognete kada je u pitanju donacija u vidu adekvatnog ojačanja koja bi se direktno ugradilo ispod asfaltne mase što bi znatno uticalo na dugovečnost te saobraćajnice, rekao je Marković.

Predsednik Skupštine opštine Svrljig Milan Mihajlović kaže da bi već naredne godine privredna situacija u Svrljigu bila znatno povoljnija, te da bi se stvorili uslovi za proširenje mnogih firmi što bi značilo upošljavanje još većeg broja ljudi.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

Bravo

Košarkaški klub Svrljig obezbedio ulazak u viši rang takmičenja

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano