Search
Close this search box.
NEVIĐENI SPEKTAKL
Broj pregleda

Aca Lukas, Amadeus bend i Bilja Bistrik na 10. ”Belmužijadi”

Podeli sa prijateljima:

Na desetoj – jubilarnoj privredno-turističkoj manifestaciji ”Belmužijadi” ove godine nastupiće Aca Lukas, Amadeus bend i Bilja Bistrik.

belmuzijada-2015-svrljigPrvog dana ”Belmužijade” – 31. jula, nastupiće Bilja Krstić i Bistrik orkestar, kao i dugogodišnji prijatelji manifestacije Dragoslav Mihajlović Kanarinac i Jasna Kočijašević.

Drugi dan (1. avgust) rezervisan je za grupu Amadeus bend, dok će trećeg – poslednjeg dana (2. avugst) Manifestacije, goste uveseljavati folk zvezda Aca Lukas.

3 Komentara

  1. Izvođači su popularni i definitivno će privući mnogo ljudi.
    Problem je – sve ostalo. Prostor gde se Belmužijada odigrava je neuređen i sa lošim prilazima. Nema parkinga, nema mogućnosti za smeštaj gostiju i najvažnije bazen nije završen iako je sezona kupanja počela. Posetilac nema gde da provede dan u Svrljigu. Hteli mi to da priznamo ili ne, centar društvenog života je kladionica a to nije ni dobro ni dovoljno. Trebalo bi da nadležni stave prst na čelo i angažuju malo svoju sivu masu. Da skupi honorari postanu investicija a ne trošak.

  2. Čestitam organizatorima na ovakvom programu jubilarne Belmužijade. Nadam se da su predvideli i rešenja za pitanja koja je izneo DFilipovic, pa da se pored muzičkog manifestovanja mogu u vanpansionskoj potrošnji sliti neki novci u Svrljig za ta tri dana. Posebno bi bilo dobro da se promocija ove manifestacije maksimalno vrši u većim gradovima Srbije, a ne samo u Nišu, pošto ima fanova ovih učesnika koji bi se pokrenuli ka Svrljigu da bi videli svoje ljubimce. Ima još malo vremena ali i putem elektorskih mreža može se još vršiti promocija ove Belmužijade. Treba podmladak USS da se angažuje na svojim PC i drugim sredstvima da bi se privukla što veća grupacija mladih iz okoline i inostranstva, na veče Ace Lukasa i drugih muzičkih zvezda ovogodišnjeg programa. Živeo Svrljig!!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano