Search
Close this search box.
Broj pregleda

Finale državnog prvenstva Srbije

Podeli sa prijateljima:

KARATE

Japanska karate asocijacija Srbije organizvala je u subotu 04.decembra u Kragujevcu, finale Državnog prvenstva u karateu za sve srpske klubove. Članovi Gradskog karate kluba Derven, predvođeni trenerom Bojanom Pavlovićem, osvojili su dve bronzane medalje.
U konkurenciji preko 750 takmičara, koji su se okupili u kragujevačkoj hali Jezero, osvajanje medalja za svrljiške karatiste je veliki uspeh. U kategoriji do 13. godina devojčice, Marijeta Božinović osvojila je treće mesto i bronzanu medalju u izvođenju kata, dok je u kategoriji do 13. godina dečaci, Marjan Milojić bio treći i osvojio bronzanu medalju takođe u izvođenju kata. Treći član ove svrljiške takmičarske ekipe, Dimitrije Nešić, u kategoriji do 9. godina dečaci osvojio je 5. mesto u konkurenciji 16. takmičara.
Održavanjem finala Državnog prvenstva, završena je takmičarska sezona za svrljiške karatiste. Do kraja ove godine održaće se polaganje za učenička zvanja, za mlađe članove karate kluba Derven, dok će već u februaru početi takmičenje u okviru Lige šampiona i kvalifikacije za ulazak u državnu reprezentaciju Srbije, a početkom rada balon sale otvara se mogućnost održavanja prvog karate turnira u Svrljigu, rekao nam je trener kluba Bojan Pavlović

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano