Search
Close this search box.
Broj pregleda

JKSP ”Svrljig” ponovo na visini zadatka

Podeli sa prijateljima:

Radnici Javnog komunalnog stambenog preduzeća ”Svrljig” ponovo su bili na visini zadatka uredivši ceo grad posle završetka 13. ”Belmužijade” – privredno-turističke i kulturne manifestacije koja je ove godine okupila rekordan broj posetilaca.

IMG 9073 e1502126770315

Prostor na gradskom stadionu gde je održana manifestacija očišćen je i uređen, kao i ostali delovi grada – užeg centra Svrljiga.

Radnici i rukovodstvo ovog preduzeća još jednom su pokazali sprenost i angažovanje u okviru svoje delatnosti.

20 Komentara

  1. Ako je tačno što se priča da je i El Grande Igor Davidović čisto ovo sa radnicima onda mu svaka čast. A i ako nije isto mu svaka čast.

  2. Iako vise nije direktor JKSP-A gospodin Igor Davidovic jos uvek drzi sve pod kontrolom u tom preduecu. Strah me je da pomislim sta ce i kako ce kada gosn.Davidovic zvanicno napusti ovo preduzece koje je podigao od dva kamiona i jednog akumulatora do najsavremenije tehnike…

  3. Sledeci direktor bice Peksa on je navredniji clan stranke. Peksa je sposoban i vredan a ako treba nekog da izbije i zavede red tu je peksa koji se dokazao i kao obezbedjenje na turnir

  4. Zbog javnosti,Igor Davidović je i dalje direktor a tačno je da uskoro neće biti više direktor JKSP-a. Nadamo se da odlaskom Igora iz preduzeća neće biti promena u poslovanju u negativnom smislu,ali vreme će pokazati da li je to tako. Inače Igor postaje opštinski funkcioner i biće jedini funkcioner koji se razume u komunalne poslove.

    1. i jos nesto. znamo da ima krivicnu prijavi i da je u sukobu sa jednim od vozaca iz opstinske uprave i da ne moze da dodje tamo ni na jednu od funkcija!

  5. Iz pouzdanih izvora saznali smo da će gospodin Igor Davidović biti predsednik Šahovskog saveza Srbije. Kada je Vučić čuo kakav je uspeh napravio sa Svrljiškim šahovskim klubom odmah je odlučio da ga postavi na ovo mesto…Provereno 101%.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano