Search
Close this search box.
BUDNIM OKOM PRATE DEŠAVANJA
Broj pregleda

Informacioni centar OŠS

Podeli sa prijateljima:

Opštinski šahovski savez Svrljig je u cilju objektivnog obaveštavanja javnosti o šahovskim dešavanjima na teritoriji Opštine Svrljig kao i o postignutim rezultatima klubova i pojedinaca čije je sedište na teritoriji Opštine Svrljig, imenovao lice sa zadatkom da prati sve šahovske manifestacije i da ubuduće informiše javnost o nastupima i postignutim rezultatima na turnirima svih svrljiških klubova i šahista.


sah-svrljig

U nedelju, 29. juna 2014. godine završen je turnir na Srebrnom jezeru na kome su učestvovali šahisti iz Zelenog vrha Svrljig. Na turniru je pobedio Miša Pap sa 7 poena ispred Dejana Nestorovića sa 6,5 poena. Treće do peto mesto dele Radovanović, Abramović i Jovanović sa po 6 poena.

Naš velemajstor Miroslav Tošić nažalost nije ponovio veliki uspeh iz Knjaževca, već je zabeležio samo jednu pobedu protiv igrača koji su uglavnom imali daleko slabiji rejting i u konkurenciji 33 igrača koji su završili turnir bio dvadeseti sa 4.5 poena, dok je Radiša Todorović bio 29-ti.

Igran je i slabiji „B“ turnir na kome je pobedila Maja Veličkovski iz Niša sa 7,5 poena.

Omladinci iz Svrljiga su slabo prošli. Milutinović Danijel je 26 sa 4.5 poena uz razočaravajuću činjenicu da je 7 partija remizirao, uglavnom u malom broju poteza .

Milutinović Lazar je 34-ti , a učestvovalo je 47 igrača .

Sa velikom pažnjom očekujemo i prvi zvanični ekipni nastup Zelenog vrha u ovoj godini u nadi da će brojne pojedinačne pripreme uz obilnu finansijska podršku uroditi plodom i da će se ekipa uz pomoć igrača sa strane plasirati u još viši rang takmičenja.

5 Komentara

  1. …hahahahahahahahaaaaaaaaaaahhahaahahaha… 🙂 🙂 🙂 🙂
    pa vi dobiste konkurenciju u informisanju… i to kakvu.
    najbolje je da odmah ugasite ovaj sajt ili ga prepustite ovim novim informatorima javnosti.

  2. ovako inteligentni komentari,necu reci zlobni i pakosni,trebali bi da budu objavljivani iskljucivo ako se komentator predstavi punim imenom i prezimenom.Lako je biti kukavica pa svuda pustati nesuvisle komentare pod pseudonimom.Uostalom,komentari koje dajemo govore najvise bas o nama samima.

    1. znaci… kada ostavim komentar koji tebi odgovara, onda je sve ok, a kada komentar nije tebi po volji onda je on zloban i pakosan.
      ako se inteligentnost meri parametrima koje odredjujes ti ili tebi slicni onda ja javno priznajem da sam najveca budala u ovom gradu.
      a ti kao izuzetni intelektualac i primer moralnosti i postenja u ovom gradu nemoj da se spustas na moj nivo i da mi odgovaras na komentare.

  3. nazalost,istina uvek pogadja.Medjutim,i dalje bez hrabrosti da se komentarise punim imenom i prezimenom.Na skrivenu uvredljivost ne osecam potrebu da reagujem,vec cu samo objasniti da svima kao sto sam ja odgovaraju komentari kriticke sadrzine i uz valjane argumente,dakle kritika a ne kritizerstvo.Takodje i pohvale za ono sto treba zaista hvaliti,a ne afirmativno se odnositi prema losim delima ili ljudima koji pohvalu ne zasluzuju.

  4. u ratovima istinu pisu pobednici a u ovom nasem svrljigu istinu pisu mediokriteti…pa ko razume 😉
    ja sam jedan obican BOT bez zaposljenja a kad budem konkurisao za posao u ovom vasem informacionom ( valjda informativnom ) centru dobicete moje licne podatke u cv-u.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano