Search
Close this search box.
CRNA TAČKA
Broj pregleda

Proradila ”Razbiglava” – nova saobraćajka

Podeli sa prijateljima:

Danas oko 16 časova kod ”Razbiglave”, na ulazu u Svrljig, dogodila se saobraćajna nezgoda kada je automobil marke ”Pežo”, borskih registarskih oznaka, usled neprilagođene brzine i vlažnog kolovoza udario u zaštitnu ogradu, a potom se prevrnuo u šanac.

Udes-razbiglavaU automobilu nalazile su se tri osobe i na svu sreću niko nije povređen. Oni su radi preventive prevezeni u svrljiški Dom zdravlja.

Na licu mesta uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Svrljig.

7 Komentara

  1. Svaka cast majstoru sto ga okrenuo na krov!Znak upozorenja postoji i sa jedne i sa druge strane ali ocigledno nema za koga.Bitno je samo da niko nije nastradao s obzirom da su kola urnisana.Put cist ali brzina neprilagodjena uslovima na putu pa u ovom slucaju ni zimske gume nepomazu.

  2. Ovo nije za cestitanje niko ne zeli da unisti svoj zivot i zivot drugih ,svakom se desava neka greska u zivotu tako da je ovaj komentar besmislen

  3. Kad bi svi postovali saobracajne propise ne bi se na ovom mestu desile 100 saobracajke.Sa 40 ili 50 na sat se sigurno ne bi okrenuo na krov.Brzina i nepromisljenost ubijaju tako da su vozac i putnici u autu imali dosta srece.Brzina od 70 km na sat je velika za ovu krivinu i kad je suv put a kamoli kad je vlazan kao sto je bio slucaj.

  4. ovo je tesko **** treba da mu se zapali dozvola i nikad vise da mu se dozvoli polaganje ja sam proso dosad milion puta i ne radi razbibriga nego nemamo zakon da ga sankcionse zauvek mogo je da zatvori neciju kucu da je naiso u tom trenutku iz suprotnog smera.

  5. zamolio bih redakciju svrljiskis novina da obrati paznju na komentare jer se u komentarima nalazi i vredjanje licnosti i zamolio bih da mi dostavite mail adresu coveka koji je uvredom prokomentarisao dogadjaj a ja sam suprug osobe koja je imala udes sa decom u kolima

  6. Postavljam pitanje redakciji dali smatra komentar gospodina pod nazivom Pera kao ispravan

    Redakcija Svrljiških novina zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili čak i ne objavi komentare koji sadrže osvrt na uvredu ličnosti i privatan život, uvrede na račun autora teksta i članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju i nepristojan rečnik, tj. uvrede bilo kakve vrste.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano