Search
Close this search box.
Broj pregleda

Пројекат „Школа моја у пуно боја“

Podeli sa prijateljima:

 Пројектом „Школа моја у пуно боја“ који спроводи „ЛИНК“ центар за развој омладинског активизма и заштиту животне средине, у понедељак 09. 09. 2013. године почело је цртање графита и фарбање ограде у средњој школи „Душан Тривунац – Драгош“.

Srednja-skola-Svrljig

У понедељак, 9. септембра, у 8 часова почело је цртање графита испред главног улаза средње школе „Душан Тривунац – Драгош“ у Сврљигу. Наредних дана на фасади Средње школе освануће мотиви економије и машинства које ће насликати средњошколци и волонтери Канцеларије за младе уз помоћ сврљишког сликара Марка Никодијевића.

Поред улепшавања веселим бојама ученици ове школе одлучили су да уреде и школску ограду као и остале делове зграде око школе.

Иначе, пројекат „Школа моја у пуно боја“ спроводи „ЛИНК“ центар за развој омладинског активизма и заштиту животне средине уз партнерство Канцеларија за младе Општине Сврљиг.

Због мањих проблема нисмо успели да завршимо планиране активности пројекта пре почетка школске године, али уз велику подршку ученика и запослених у средњој школи, којима се овом приликом захваљујем, као термин за фарбање биће узето време након редовне наставе у школи. – рекао је Стефан Јовановић, координатор пројекта.

По завршетку пројектних активности биће организована конференција за медије, на којој ће бити презентовано оно што је одрађено у оквиру овог пројекта.

Аутор и фото: Редакција младих новинара
Реализација пројекта: ”Млади новинари”
Пројекат финансира: Министарство културе и информисања Републике Србије

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Veliki fudbalski praznik u Svrljigu: FK “Svrljig” dočekuje lidera, OFK “Brzi Brod” iz Niša

FOTO / VIDEO

Krenuli radovi na uređenju korita Svrljiškog Timoka

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano