Search
Close this search box.
Broj pregleda

Подела новогодишњих пакетића младима

Podeli sa prijateljima:

Новогодишњи караван општинског Деда Мраза кренуо је данас у облазак малишана школског и предшколског узраста на сеоском подручју. Данас су пакетићи подељени у Драјинцу, Преконоги, Грбавчу, Лалинцу и Нишевцу.

Председник општине Милија  Милетић, члан Општинског већа (задужен за младе) Ива Антић и директор Основне школе “Добрила  Стамболић“ Саша Голубовић,обишли су првог дана школе у Драјинцу, Преконоги, Грбавчу, Лалинцу и Нишевцу, а успут и породицу социјално угрожених у сврљишком селу Плужина.

И ове године смо кренули са поделом пакетића за све малишане, децу школског и предшколског узраста у установама али и за децу на сеоском подручју која немају обданишта, већ одрастају у кућним условима са родитељима – истакао је Милетић.

Милетић је приликом обиласка истакао задовољство што је општинска акција за помоћи младим брачним паровима успела да повећа пораст наталитета и дала резултате.

У наредном периоду настојаћемо да повећамо помоћ младим мајкама-породиљама и за одгој деце незаполсеним мајкама и супроставимо се белој куг – рекао је председник Милетић.

Малишанима су срећно детинство и много здравља и среће пожелели општински већник Ива Антић и директор матичне  школе Саша Голубовић.

Општински караван наставља поход обиласком школа и села у другом делу општине у селима Извор, Бурдимо, Гушевац, Рибаре и Белоиње..

Аутор и фото: Редакција младих новинара
Реализација пројекта: ”Млади новинари”
Пројекат финансира: Министарство културе и информисања Републике Србије

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Veliki fudbalski praznik u Svrljigu: FK “Svrljig” dočekuje lidera, OFK “Brzi Brod” iz Niša

FOTO / VIDEO

Krenuli radovi na uređenju korita Svrljiškog Timoka

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano