Search
Close this search box.
Stado
Broj pregleda

Premijera filma ‚‚Stado” u svrljiškom bioskopu

Podeli sa prijateljima:

Premijera filma “Stado” biće održana u petak, 9.12.2016. godine, sa početkom u 18 i 20 časova u bioskopskoj sali Centra za turizam, kulturu i sport.

stado_plakat

Cene karata u pretprodaji za đake i studente biće 100 dinara (uz indeks sa upisanim zimskim semstrom 2016/2017. godine, ili važećom đačkom knjižicom na uvid), a za ostale 250 dinara.

Pretprodaja će se vršiti u Centru za turizam, kulturu i sport u četvrtak i petak (08.12. i 09. 12. 2016. godine) u periodu od 8 do 15 časova.

Redovna prodaja na dan premijere filma ‚‚Stado” od 17 časova na ulazu u bioskopsku salu (neće važiti popust za studente i đake).

3 Komentara

  1. Stvarno me raduje sto bioskop u Svrljigu ponovo radi. Raduje me i sto se ne prikazuju filmovi iz 70-tih , vec najnovije premijere filmova koji se prikazuju u velikim i modernim bioskopima. Sto se mene licno tice , trebalo bih ste da poradite na eksterijeru i enterijeru , kao i imidzu bioskopa i da oglasite desavanja i negde drugde kako bi i oni koji nemaju internet ili fejsubk mogli da budu upuceni u desavanja koja se ticu Kulturnog centra. Ujedno zelim da pohvalim Marka Mladenovica novog direktora Kulturnog centra koji ima sluha za svoje sugradjane , ali i za kulturu.
    Nadam se da ce te nas i na dalje ovako pozitivno obradovati.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano