Search
Close this search box.
I OVO JE MOGUĆE
Broj pregleda

Ukrali novogodišnju jelku

Podeli sa prijateljima:

Iz doma porodice Petrović, koja živi  u svrljiškom naselju ”Popovac”, u noći 1. januara iz kuće je nestala novogodišnja jelka. Ukućani delove jelke i lampione skupljali do zgrade ”Niške mlekare”.

Foto ilustracija
Foto ilustracija

Dok sam bio na dočeku Nove godine neko mi ‘ladno provalio u kuću i odneo novogodišnju jelku. Delovi jelke i ukrasi rasuti jos 400m od kuće (da je još malo bila nakićena dovela bi me do njega sigurno) Do ovoga sam mislio da me ništa više ne može iznenaditi…sad više nisam siguran u to… xD Krajnje bizarno…!? – napisao je na svom Fejsbuk profilu Milan Petrović.

strasno

Kako smo saznali krađa se dogodila oko 2 sata iza ponoći, a za sada nepoznata osoba sem što je odnela jelku iznela je i sve saksije sa cvećem i bacila u sneg, koje je potom izmrzlo na temperaturi od -20 stepeni Celzijusa.

Najstariji ukućanin kaže da je iznošenje novogodišnje jelke krajnje neprimeren čin i da još uvek ne shvata motiv takve krađe.

Deca su proslavljala doček Nove godine u porodičnoj kući. Posle ponoći otišli su da se vide sa društvom u grad, a ja sam oko dva sata iza ponoći zatekao širom otvorena vrata od kuće i razbacane lampione i novogodišnje ukrase, nisam znao o čemu se radi dok ispred ulaza na trnu nisam video lampion, a zatim sledeći u snegu i tako dalje niz ulicu, kaže Petrović.

Takođe po nezvaničnim informacijama saznali smo da je u isto vreme usnimljen čovek koji na ramenu nosi novogodišnju jelku i ide Radetovom ulicom. Taj prizor zabeležila je jedna sigurnosna kamera sa jedne zgrade koja će možda pomoći u potrazi za jelkom.

Inače, Petrovići i dalje tragaju za jelkom, dok su lampione delimično pronašli.

2 Komentara

  1. Pojatarci se razvalili od alkohol pa umesto badnjak zapalili jelku!Mogli su i odbornika da odnesu ali znali i lopovi sta vredi pa odneli samo jelku.

  2. Pa Vasker kad spava na sednici skupstine opstine il bio pijan mozda je spavao i tad kuci pa da nisu i njega izneli al nece da prizna ,ma to je samo obična laz i manipulacija gradjana Svrljiga kao navodno ukrali daj te ljudi dosta lazi da su ukrali nešto vredno pa da razumem al gde bas jelku sramota za ovi naprednjaci !!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano