Search
Close this search box.
PRODAJA DEČJIH CRTEŽA
Broj pregleda

Humanitarna akcija učenika petog razreda

Podeli sa prijateljima:

Učenici Osnovne škole, odeljenja 5/2, danas su na zelenoj pijaci održali humanitarnu akciju prodaje crteža i predmeta koje su sami izradili. Akcijsku prodaju obišla je i predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

akcija
Učenici petog razreda Osnovne škole u Svrljigu došli su na ideju da svoje kreativne radove crteže i figure koje su sami izradili i nacrtali izlože na zelenoj pijaci u Svrljigu i humanitarnom prodajom pomognu ugroženima od poplava.

Jelena Trifunović iskoristila je priliku i zahvalila se svim građanima opštine Svrljig koji su nesebično priskočili u pomoć ugroženima od poplava u Srbiji.

Ponosna sam na građane Svrljiga koji su odmah priskočili u pomoć i dalje pomažu. Drago mi je što sada vidim učenike petog razreda koji samoinicijativno prikupljaju pomoć kako bi pomogli ugroženima, istakla je Trifunovićeva.

Predsednica opštine i zamenica predsednika SO Svrljig priključile su se humanitarnoj akcijskoj prodaji kupovinom nekoliko dečjih crteža.

Jedan komentar

  1. Svaka cast, Nina i Jovana! Ovo je za svaku pohvalu! Zao mi je sto nisam dosla da vidim.Jos jednom bravo! Ma nema sta,5/2 je najbolje odeljenje!

NAJNOVIJE NA PORTALU

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

Odlično!!!

Srednja škola u Svrljigu dobija novi smer, ovo je ODLIČNA VEST!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano

Svrljiske novine predstavljaju