Search
Close this search box.
Broj pregleda

USS: Puna podrška Srpskoj naprednoj stranci na izborima u Beogradu!

Podeli sa prijateljima:

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić održao je konferenciju za novinare u ponedeljak, 5. februara 2018. Godine, u holu Narodne skupštine Republike Srbije.

USS konferencija Milija

Predsednik USS i narodni poslanik Milija Miletić je tom prilikom istakao da će Ujedinjena seljačka stranka dati punu podršku svom koalicionom partneru Srspkoj naprednoj stranci i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću – listi ”Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd!” na predstojećim lokalnim izborima u Beogradu.

Ujedinjena seljačka stranka daje punu podršku Srpskoj naprednoj stranci i njenom lideru Aleksandru Vučiću i poziva sve ljude koji žive u rubnim područjima Beograda da glasaju za listu ”Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd!” jer jedino na taj način sebi obezbeđuju siguran i stabilan život, rekao je Miletić novinarima u Beogradu.

Miletić dodaje da ljudi koji žive na selu i koji žive od sela moraju da znaju da je dosadašnja politika dala šansu poljoprivrednom proizvođaču da sebi obezbedi zaradu i podrškom listi za beogradske izbore omogućuje kontinuirani razvoj sela i poljoprivrede.

Predviđena su veća izdvajanja sredstava iz budžeta za davanje subvencija poljoprivrednim proizvođačima, pomoć prilikom konkurisanja za evropske programe i omogućen je ubrzani razvoj poljoprivredne delatnosti. Srpska napredna stranka je i velikim ulaganjima u putnu i saobraćajnu infrastrukturu, rešavanjem problema vodonasbdevanja i kanalizacije kao i drugih stvari za neometano funcionisanje pokazala odgovorno ponašanje i prema ljudima koji žive na selu, a ne samo u gradu, rekao je Miletić.

Na kraju konferencije Miletić je poručio da Ujedinjena seljačka stranka, koja ima više od 50 odbora i predstavnika u lokalnim parlamentima širom Srbije, i njen predsavnik za grad Beograd prof. dr Milovan Mitrović pozivaju sve svoje članove i simpatizere, ljude koji žive od sela i na selu da izađu na izbore za Grad Beograd i svoj glas daju listi „Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd!“ jer na taj način glas daju svojoj boljoj budućnosti.

VIDEO LINK: https://www.youtube.com/watch?v=Pr28zKjkdEU 

9 Komentara

  1. Mani se Milijo od visoku politiku, velike su to ribe sa kojima plivas pojesce te kao giricu. Gledaj ti ovde Svrljig da spasimo. Radna mesta to je ono sto nam treba mani te glupost seljak zove beogradjani da glasaju pa gde to pije vodu? Oni svi pobegli iz selo da se spase od poljoprivredu.

  2. OVO, vredja inteligenciju i deteta u trecem osnovne ! Eeeeee moji……. Tablica mnozenja, sta to bese, vokabular-pedeset reci, obraz, obrazovanje…. Nije vise ni smesno, za plakanje !

  3. Ej’ mizerije jadne i bedne. Pa koja ste vi bre koalicija vi će date podršku jednoj milionskoj stranci, nego se provlačite kao kakve k**** pored najačih. KAŽITE OVOM NARODU PREVARENOM U KOLIKO GRADOVA U SRBIJI VRŠITE VLAST? Kaži bruko i sramoto koliko odbornika imaš u skupštini grada Beograda ti će daš podršku i doneseš glasove SNS. Vi iz USS možete da nas podržite za k……, onako u etno stilu. ŽIVELA SRBIJA, SNS I NJEN PREDSEDNIK.

  4. Ne pominji, iskreno odakle si, vredjas nas starsedeoce i ovo malo pameti sto ostade. Reci da si govor pluzine, i tome grbavce, kucija, crnoljvcii… ne pricaj u ime tudje. U stvarnom svetu svi tvoji na celu s’tobom bi narandzaste markere, pa po kamion iste boje! Zivot je tocak, seticete se uskoro. Ps. Smrsaj malo i poprocitaj nesto, mlad si.

  5. A gde je na sliku Dragan testeras!?Kako je smeo Cumela da se slika bez njegovog najbitnijeg srafa iz Lalinac!?Ako potrcko iz Lalinac nije saglasan sa podrskom Sns ce imati bar za 30 glasova manje a to je ozbiljan hendikep za stranku na vlasti.Kuci nemoj slucajno da si nekom od Lalincani naplatio putarinu kad podju iz Lalinac da glasaju jer za to radno mesto koje si dobio bar to mozes da ucinis!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano