Search
Close this search box.
UVEK MOŽE VIŠE I BOLJE!
Broj pregleda

Uspešan početak godine

Podeli sa prijateljima:

Sva javna preduzeća i ustanove, startovala su na početku kalendarske godine permanentnim i uspešnim izvršavanjem poslova iz svog delokruga rada, opšta je ocena drugog u ovoj godini, sastanka predsednika opštine Svrljig Milije Miletića i rukovodilaca kolektiva korisnika budžetskih sredstava. 

DirektoriMožemo biti zadovoljni izvršavanjem poslova i obaveza javnih preduzeća i ustanova, posebno od interesa za građane, na početku godine ali verujem da uvek može više i bolje – istakao je Miletić.

Miletić je poručio da među budžetskim korisnicima treba da vlada radna disciplina ali i racionalizacija.

Kao jedno od aktuelnih pitanja je produbljivanje saradnje JP Direkcije za izgradnju Svrljiga i JKSP ”Svrljig” u cilju zajedničkog interesa, ali pre svega brzog i uspešnog rešavanje problema i potreba građana.

Aktivnosti u Centru za socijalni rad odvijale su se nu skladu sa planom za januar, kao i u srednjoj školi ’’Dušan Trivunac – Dragoš’’ dečijoj ustanovi ’’Poletarac’’ i Opštinskoj upravi.

Pomoćnik predsednika opštine Marko Mladenović, u nastavku sastanka, istakao je maksimalno angažovanje i uspešnu intervenciju komunalnog poreduzeća u razćišćavanju snežnih nanosa i zimskom održavanju puteva uopšte ali i logistici u obeležavanju Badnje večeri, Božića, Srpske nove godine, Bogojavljenja.

Dom zdravlja i dalje se rve sa kadrovskim problemima ali racionalizacijom posla nivo primarne zdravstve zaštite uspešno se održava na zadovoljavajućem nivou u samoj ustanovi ali i na terenu koje pokrivaju medicinske ekipe u selima.

Centar za turizam, kulturu i sport u januaru je imao brojne aktivnosti na obeležavanju Srpske nove godine, Badnje večeri, Bogojavljenja, priređivanju izložbe za Savin dan i pripremi knjiga.

Najzad, kada je reč o aktivnostima Crvenog krsta najavljena je skora akcija podele paketa hrane najugroženijim domačinstvima i pojedincima u selima.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano