Search
Close this search box.
Pomoć države
Broj pregleda

Susret poslanika Milije Miletića sa ministarkom Marijom Obradović

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić proteklih dana se sastao sa ministarkom državne uprave i lokalne samouprave Marijom Obradović u Beogradu kako bi razgovarao o rešavanju problema iz delokruga rada ovog ministarstva. 

Miletić sa ministarkom Obradović, foto: B.V.
Miletić sa ministarkom Obradović, foto: B.V.

Miletić je predložio da se novi sastanak održi narednih dana u Svrljigu, a ujedno da se poseti novoizgrađeni deo vrtića ,,Poletarac”.

Pozvao sam ministaru Obradović da dođe i obiđe našu opštinu, da zajedno posetimo novoizgrađeni deo vrtića gde već ima dečice, kaže Miletić.

On ističe da je sa ministarkom Marijom Obradović razgovarao oko ostalih problema u Svrljigu i svrljiškim selima koji se mogu rešiti uz pomoć Vlade Republike Srbije i resornog ministarstva.

Razgovarali smo oko saradnje sa okolnim opštinama koje se graniče sa nama. Cilj je da zajedno sa opštinama u okruženju kroz zajedničke projekte rešavamo infrastrukturne probleme. Optšina Pantelej ima dobru saradnju sa Svrljigom i tu smo započeli zajednički projekat izgradnje puta preko Kameničkog visa, zatim put prema Knjaževcu preko Lukova i ka Sokobanji preko Labukova i prema Svrljiškoj Topli preko Palilule, rekao je Miletić.

Miletić je nagovestio da će Svrljig znatno više biti sagledan od strane države, te da će se svi problemi, po prioritetima rešavati.

2 Komentara

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano