Search
Close this search box.
Broj pregleda

ZA SVAKU POHVALU: Radio ‚‚Bubamara” ima skoro 53.000 pratilaca na ‚‚TuneIn” mreži

Podeli sa prijateljima:

Najpopularnija radio mreža na svetu ‚‚TuneIn” u svojoj mreži ima 120.000 radio stanica iz celog sveta. Radio ‚‚Bubamara” Svrljig zauzima visoko mesto kada je u pitanju naša zemlja i nalazi se u top 10 najslušanijih radio stanica na internetu. 

radio bubamara Svrljig

Naime, trenutno svrljišku radio stanicu na internetu prati 53.000 pratilaca, što potvrđuje link: https://tunein.com/radio/Radio-Bubamara-965-s10513/

Radio ‚‚Bubamara” je svakako vodeća u regionu sa najvećim brojem pratilaca. Trenutno je rame uz rame sa radio stanicom ‚‚S2”, dok znatno manji broj pratilaca imaju radio ‚‚Belami,, 11.200, radio ‚‚Seven” 7.000, radio ‚‚Banker” 4.300, radio ‚‚In” iz Niša 1.000 pratilaca itd.

Prošle godine u ovo vreme radio ‚‚Bubamaru” pratilo je oko 50.000 ljudi, što je takođe ogromna cifra.

Po nedavno izrađenoj anketi na teritoriji opštine Svrljig radio ‚‚Bubamara” je najzastupljenija radio stanica u svim domovima, lokalima i sl. Anketa je izvršena na uzorku od 200 ljudi.

SLEDEĆE GODINE ‚‚BUBAMARA” SLAVI 27. ROĐENDAN

Radio bubamara

Iduće godine, radio ‚‚Bubamara” proslaviće 27. godina rada i postojanja. ‚‚Bubamara” je počela sa radom 13. maja 1992. godine i prva je privatna radio stanica na jugoistoku Srbije.

Prva frekvencija radija bila je 93,5 MHz, a danas radio ‚‚Bubamara” svoj program emituje na frekvenciji 96,5 MHz i pokriva veliki deo teritorije svrljiške opštine.

BUBAMARA POKRENULA SVOJ INFORMATIVNI SAJT

Radio ‚‚Bubamara” pokrenula je i svoj informativni portal, pored svog sajta www.radiobubamara.com, radio ‚‚Bubamara” od skora ima i svoj informativni portal na adresi www.bubamaraonline.com.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano