Search
Close this search box.
RACIONALNO I PRAKTIČNO
Broj pregleda

Startovali minibusevi (FOTO)

Podeli sa prijateljima:

Kompanija Niš-ekspres pre nekoliko nedelja nabavila je osam novih mini autobusa za prevoz putnika na lokalnim linijama. Početkom protekle nedelje, ova vozila saobraćaju i na relaciji Svrljig – Niš.

nis

Uvođenjem nove vrste prevoza Niš-ekspres se prilagođava tržištu, gde se svake godine na lokalnim linijama smanjuje broj putnika, što je slučaj i u opštini Svrljig.

n-e

Autobusi su praktični, a pored dvadesetak mesta za sedenje predviđeno je da se u mini busu i stoji, ukoliko ima potrebe. Inače, ova vozila trrenutno saobraćaju trasom Niš – Svrljig i obratno, kao i po zabačenim svrljiškim selima.

2 Komentara

  1. Jos kad bi cenu smanjili na 180 dinara do Nisa taksisti ne bi imali sta da rade.Ekonomski mislim da je isplativo jer kad uzmemo u obzir da ovaj minibus trosi 0d 12 do 15 litara dizela na 100 km na relaciji do nisa bi potrosio ne vise od 4-5 litra.

  2. Mene lično podsećaju na onaj autobus iz filma ,,Ko to tamo peva” samo su moderniji. Mislim da su pogodniji za žabačenija mesta i kad je u pitanju manji broj putnika. Ovi autobusi imaju lep dizajn pa možda treba razmišljati i da ovi veći budu takvi. Da Niš bude prepoznatljiv kao London po autobusima.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano

RACIONALNIJI PREVOZ PUTNIKA