Search
Close this search box.
Kome smeta?
Broj pregleda

Nasilno iščupali zastavu Srbije!?

Podeli sa prijateljima:

Posle uništavanja gradskog parka, čupanje klupa, skrnavljenje spomenika, lomljenje ljuljaški na redu je došao novootvoreni lokal penzionera sa kojeg je nasilno iščupana zastava Republike Srbije.

застава---пензионерско

Vandalizmu nikada kraja.

U noći između nedelje, 29. aprila, i ponedeljka nasilno je iščupana zastava Republike Srbije koja je bila istaknuta na zgradi Udruženja penzionera Derven.

Zaista nam nije jasno zašto bi neko učinio ovako nešto. Što je do nas slučaj smo odmah prijavili Policiji, kazao je predsednik udruženja Borislav Stevanović.

U parku i oko njega u poslednje vreme zbivaju se zaista nemili događaji, počevši od uništavanja, lomljenja pa i zagađivanja okoline, o kojima bi nadležni trebalo ozbiljno da povedu računa u narednom letnjem periodu.

Da li bi i video nadzor ili noćni čuvar zaustavio vandale, ostaje misterija.

10 Komentara

  1. Molim redakciju ukoliko se klosari uhapse da se obavi i slika i ime i prezime olosa,takvi ne treba da postoje,sta im smeta zastave nase zemlje.

  2. pa to su uradili pijani,drogirani i td…koji neznaju nista osim da im mama i tata daju pare,i koih bas briga i za srbiju i zastavu i grad ,tj ne zanima ih nista osim alkohola droge i td.

  3. Pa dobro bre POLICIJO, OPŠTINO, NADLEŽNI koji ste da ste pa šta čekate da se desi nedaj Bože nešto ogromno da bi ste reagovali. Pa nemam dete gde da prošetam popodne kroz grad, sve jada i beda i polomljeno. Nacrtali ku*ac na sred parka, pišaju i kenjaju na klupe. Pa sramota do zla Boga, PREDUZIMAJTE NEŠTO VIŠE.

  4. sve lepse do lepseg nema dan da ne udjem da citam novine da niste nesto strosili ukrali podmitili povecali auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    sramota i bruka da se ovako igra sa zemljom srbijom
    penzionerima svaka cast
    istrebite narkomane i njima slicne iz parka
    postavite cuvara ili te kamere aman zaman

  5. Narkomancine jedne glupe unistavate sve sto vredi. Unistili ste park, zgradu prekoputa sad i penzionersko. Sta radi ta nasa policija, zasto ne preduzima neke mere. Osvetlite park, postavite kamere ili cuvare kao sto napisase novinari, ovo preteruje sve granice normale.

  6. Način na koji se postupa u državi Srbiji sa nacionalnim obeležjima pa i zastavom pokazuje samo kakav je odnos mladih prema državi. Treba shvatiti konačno da su mladi totalno nezadovoljni i to je veoma zabrinjavajuće. Dobra – radna deca odlaze u inostranstvo dok ovi drugi postaju destruktivni. To samo vodi ka jednom,gubljenju nacionalnog identiteta i jako liči na zapad kome težimo. Samo tada ćemo imati problem sa masovnim ubistvima i kriminalom.

  7. Lepo je sto se objavljuju sve stvari pa i sitnice. Ovo su ucinili drogirasi i ulicari koji ispijaju pivo i sede u parku celo vece i pritom ga unistavaju. Nadlezni trebaju bar malo da povedu racuna ali i roditelji dece koju pustaju u park i tako dalje…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano