Search
Close this search box.
POHVALE I KRITIKE
Broj pregleda

Predsednica opštine o stanju na putevima

Podeli sa prijateljima:

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i direktor JKSP ”Svrljig” Igor Davidović održali su danas zajedničku konferenciju za novinare na temu ”Stanje na putevima”.

Koferencija za novinare

Trifunovićeva je istakla da lokalne puteve i puteve kroz sela održava Javno komunalno stambeno preduzeće ”Svrljig” koje je spremno dočekalo prvi nalet snega.

Oni su spremno dočekali sneg, odradili su prvi deo posla, što ne značni da je tu kraj. Svi radnici su još uvek na terenu, ističe Jelena Trifunović.

Ona dodaje da nije zadovoljna radom firme ”TrAce” koja održava magistralni put prvog B i regionalnu put drugog A reda, odnosno putni pravci Periš-Gojmanovac.

Kako bi naš JKSP ”Svrljig” mogao da dođe do zavejanih sela, poteban je prohodan regionalni put. Pa ovom prilikom apelujem na nekadašnji PZP, odnosno ”TrAce”, koji je zadužen za održavanje ovog putnog pravca da bolje reaguje, poručila je Trifunovićeva.

Igor Davidović kaže da su službe na terenu, ali da velike probleme stvara košava koja pravi nanose kod Plužine, prevoja Vetrila, Kopajkošare, Varoši, Drajinca, Prekonoge i Ribara.

Jedan komentar

  1. Pohvale za predsednicu opstine za blagovremenu reakciju u novo nastalim uslovima, ne moze ona da spreci sneg da pada.Takodje i za direktora jksp za licno i profesionalno angazovanje kako bi posledice snega bile ublazene.Pravi ljudi na pravom mestu.Svaka cast

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano