Search
Close this search box.
RADNO
Broj pregleda

Održavanje bazena u zimskim uslovima

Podeli sa prijateljima:

Centar za turizam, kulturu i sport, u čijoj je nadležnosti kompleks bazena ”Pastirište”, u ovim hladnim danima, kada se temperatura spusta i do minus 17 stepeni, radi na održavanju bazena.

bazen-svrljig

Iako su praznični i neradni dani, minulog vikenda, radnici Centra zajedno sa direktorom Zoranom Gavrilovićem radili su na održavanju bazena – tzv. brčkališta. Tom prilikom uklonjen je led oko bazena, očišćen je sneg iz kruga kompleksa, a i pored svega toga na snazi je dvadesetčetvoročasovno dežurstvo, prvenstveno radi prevencije.

jksp-odrzava

Direktor Centra za turizam, kulturu i sport Zoran Gavrilović kaže da je stanje na bazenu redovno, da se kompleks održava i da trenutno nema nikakvih problema.

bazeb

On dodaje da se vodene pumpe povremeno uključuju kako se voda ne bi zaledila, što je i preporučljivo da se čini tokom zimske sezone.

bazen-nocu

Vredno je spomenuti da su podršku u radu i održavanju bazena dali i predstavnici JKSP ”Svrljig” na čelu sa direktorom ovog preduzeća – Igorom Davidovićem.

Jedan komentar

  1. Brčkalište je donelo konkretan novac Centru tokom ovog leta, a u predstojećim letima očekuje se mnogo konkretnog prihoda na račun ove institucije, pa se za to moraju potruditi svi zaposleni u ovom Centru. Sada se bije bitka za tehničko održanje ovog kompleksa, ali sa druge strane rukovodstvo Centra treba da radi na kalendaru programskih aktivnosti na Brčkalištu. U ove zimske dane radi se na organizacionim pripremama programskih aktivnosti tokom lepih dana u Svrljigu, tako da se može poželeti svima koji su sada angažovani da će im se rad isplatiti kada dodju lepi i topli dani u Svrljg. Pitajte mlade šta bi voleli da rade na Brčkalištu, pa od svega toga napravite programe. Tu su prihodi, pa se tome treba i posvetiti i kada sneg pada. Živeo Svrljig!!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano