Search
Close this search box.
8. MAJ
Broj pregleda

U četvrtak Dan opštine Svrljig

Podeli sa prijateljima:

nova-vlastU četvrtak, 8. maja, svečanom sednicom Skupštine opštine biće obeležen 8. maj – Dan opštine Svrljig, kada se svrljiška nahija 1833. godine priključila Kneževini Srbiji.

Tog dana biće uručena Majske plakete, priznanja, pohvalnice i zahvalnice kao i najveće priznanje povodom Dana opštine, Povelja počasnog građanina opštine Svrljig. 

U drugom delu svečane sednice biće priređen prigodan kulturno-umetnički program.

5 Komentara

    1. Kakva mistika, kakva enigma…. 8.maj dan opstine, 8.maj ove godine cetvrtak, jao pa oni su mocniji od masona, diriguju i upravljaju svetskim kalendarom… Auuu i masoni pali bateeee….
      Jedan doktor cetvrtkom obicno ima dezurstvo (sirenjice u raznobojne kesice), jedan bezi iz poresku od veliku guzvu cetvrtkom, jedna prosvetna radnica cetvrtkom po rasporedu ima najmanje casova, sumar gleda ko je doterao drva da prodaje i dal’ su ne daj boze slucajno ukradena…….

      1. A možda i svi ti uzmu dane od godišnjeg odmora pa dodju, ma najbolje da se svi bave poljoprivredom pa da od boga dobiju slobodne dane kao odbornici USS koji mogu i da ne dolaze jer se ne javljaju i ne uzimaju rec, izgleda nemaju šta da kažu ili im je zabranjeno. Inače, vlasti jako smeta ta opozicija koja igrom slučaja radi odgovorne poslove u javnom sektoru. Najbolje svi da čuvaju ovce, pastira imamo za poslanika

  1. “igrom slučaja rade odgovorne poslove u javnom sektoru” … tj. igrom veza i vezica… Idi kod bilo kog privatnika da vidis kako i kada i koliko se dobijaju dani od odmora!!!!!! A kako odgovorne poslove obavljate ispod dna kaljuge smo 10000000000 kilometara…
    Pravi pastir nas do ovakve propasti nikad ne bi doveo, garant!!!!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano