Search
Close this search box.
APRILSKI
Broj pregleda

Održan sastanak sa direktorima

Podeli sa prijateljima:

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović održala je, već ustaljeni, sastanak sa direktorima i predstavnicima javnih preduzeća i ustanova sa teritorije Svrljiga.

Sastanak-direktora Na sastanku je bilo reči o mesečnim aktivnostima u ustanovama i javnim preduzećima, a izveštaj je prvi podneo direktor svrljiškog Doma zdravalj, Dragan Budimović. On je istakao da ova zdravstvena ustanova ima dosta poteškoća u radu, prevashodno zbog nedostatka kadrova. Po njegovim rečima u toku 2014. godine iz Doma zdravlja u penziju je otišlo četiri lekara, a samo jedan je primljen.

Predsednica opštine poručila je da što pre mora da se počne sa unutrašnjom organizacijom Doma zdravlja, kako bi se olakšalo funkcionisanje ustanove.

Direktorka srednje škole “Dušan Trivunac Dragoš“ kaže da je u toku priprema za obeležavanje tridset godina od osnivanja Srednje škole. Trenutno se radi na uređenju zelene površine, a u toku ove godine biće izvršena i rekonstrukcija prozora.

Saša Golubović, direktor osnovne škole “Dobrila Stambolić“ obavestio je predsednicu da Škola planira da u narednom periodu, uz pomoć Lokalne samouprave, izvrši kupovinu novih kotlova, jer su postojeći stari više od 40 godina i dotrajali su.

U nastavku sastanka izveštaje su podneli predstavnici P.U. “Poletarac“, Centra za turizam, kulturu i sport, Centra za socijalni rad, Crvenog krsta i J.P. “Direkcije za izgradnju Svrljiga“.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano