Search
Close this search box.
POKLONI DEŽURNIMA
Broj pregleda

Tradicionalni novogodišnji obilazak

Podeli sa prijateljima:

Predsednik opštine Svrljig Milija Miletić, njegov zamenik Ljubiša Stojković i direktor JKSP ”Svrljig” Igor Davidović tradicionalno su obišli sve radno angažovane Svrljižane u novogodišnjoj noći.

nova-godina

Svrljižani su Novu 2014-tu dočekali uglavnom u krugu svojih porodica, uz tradicionalno bogatu trpezu sa rođacima i prijateljima.

Ove godine izostalo je slavlje u centru, ali nije izostala tradicionalna podela novogodišnjih poklona predsednika opštine Svrljig Milije Miletića, njegovog zamenika Ljubiše Stojkovića i direktora JKSP Svrljig Igora Davidovića. Oni su dežurnim službama koje su Novu godinu dočekali na random mestu podelili prigodne poklone u znak pažnje.

slika

Želim da još jednom čestitam svim žiteljima svrljiške opštine i onim našim sugrađanima koji žive i rade u nekom od gradova Srbije ili inostranstvu, Novogodišnje i Božićne praznike. Nadam se da će 2014-ta biti srećnija i berićetnija sa puno zdravlja i više posla – istakao je predsednik opštine Svrljig Milija Miletić.

U novogodišnjoj noći predsednik Miletić je sa sradnicima obišao dežurne u Stanici policije Svrljig, Domu zdravlja, Železničkoj stanici, Vatrogasnoj jedinici, Elektrodistribuciji, Fabrici vijaka MIN-DIV , PZP-u, Pogonu Niške mlekare i lokalnoj radio stanici ”Bubamari” gde su bili okupljeni svi predstavnici svrljiških i niških medija.

bubamara

Policajcima uvek budnim, vatrogascima uvek spremnim, medicinskom osoblju uvek na visini zadatka, novinarima koji uvek prvi informišu građane, predsednik Miletić i njegovi saradnici poželeli su bolju kadrovsku i tehničku opremljenost, više preventive a manje posla sa građanima.

dojca

Prilikom obilaska konstantovao je da je stanje u svim službama bilo redovno, pod kontrolom i da je novogodišnja noć protekla bez problema, skromno u porodičnoj atmosferi ali svečano i veselo kao i uvek.

Jedan komentar

  1. Gospodinu Mileticu,svaka cast,nece da te menjamo,ali ucinio si jedan propust.Ulicama naseg grada i jos neki su bili dezurni,znam da se niko nece setiti o kom se radi,jer i oni su ziva bica,mogli ste moji dragi da bacite po neku kosku psima lutalicama jer to vas nebi kostalo nista…….zelja ni je da u Novoj 2014 god.da otvorite azil za nezbrinutim zivotinjama.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano