Search
Close this search box.
Broj pregleda

Miletić sa predstavnicima Uprave za agrarna plaćanja o subvencijama u poljoprivredi

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić juče se u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede sastao sa predstavnicima Uprave za agrarna plaćanja Žarkom Radatom i državnim sekretarom Velimirem Stanojevićem kako bi razgovarao o aktuelnim temama vezanim za razvoj poljoprivrede i mogućim novim stimulacijama poljoprivrednih proizvođača sa akcentom na nerazvijena područja poput Svrljiga, Bele Palanke, Gadžinog Hana, Knjaževca itd.

min polj. sasta
U Ministarstvu poljoprivrede, foto: Svrljiške novine

Miletić navodi da je od Uprave za agrarna plaćanja i samog direktora zatražio da budu tolerantniji prilikom pregledavanja Zahteva za isplatu subvencija koji pristižu iz siromašnih, brdsko-planinskih opština.

Zamolio sam u ime svih građana i poljoprivrednika koji šalju određene zahteve da se ne odbacuju ukoliko u njima nešto nedostaje, odnosno ukoliko u njima budu uočene manje greške, već da se podnosioci zahteva obaveste o tome i pozovu kako bi dopunili i ostvarili pravo na subvenciju, rekao je Miletić.

Narodni poslanik Milija Miletić ističe da je to jedini spas za te ljude koji žive od poljoprivrede, te da je potrebno dodatno usmeriti pažnju na najsiromašnija područja jugoistoka zemlje.

3 Komentara

  1. Поново морам да се укључим у дискусију, јер видим да овај Сврљиг за Белог од добрих намера жели да направи спрдачину.
    Прво није у реду да, уколико си стварно Сврљижанин, тако причаш и омаловажаваш било чији рад, у овом случају Милијин.
    Уколико си стварно Сврљижанин, верујем да ти је тај исти Милија кога пљујеш и исмејаваш га, помогао бар једном, или ниједном, али ти ни једном није ни одмогао. Зато мало стави прст на чело и размисли што то радиш и зашто омаловажаваш Сврљижане и саму општину Сврљиг.

    1. Poštovani Svrljižanine. U pisanju gospodina ili gospođice koji se potpisuje @Svrljig za Belog 2 ja lično vidim samo satiru. Ne vidim nikakvo vređanje i omalovažavanje. Na FB stranici Svrljig za Belog je postavljena slična objava koju je @Svrljig za Belog 2 verovatno iskoristio.
      Objava glasi : – ” U razgovoru sa predstavnicima Uprave za agrarno plaćanje Miletić otkrio dugo sakrivanu tajnu o Svrljižanima… Mi Svrljižani mnogo smo siromašni a uz to i nepismeni.” ( Ukoliko pažljivo pročitate tekst vesti koju je objavio Svrljig Info i iz koje smo mi samo izvukli srž i ceo teks prepričali u jednoj rečenici, kažite nam da li smo nešto pogrešili…
      Satira i humor moraju da postoje. Nekome se to sviđa a nekome ne. Gospodinu Miletiću svaka čast ali on je javna ličnost pa samim tim uz pohvale koje dobija za svoj rad mora da sasluša i istrpi po neku kritiku.
      Veliki pozdrav.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano