Mladi Vukadinović najavio zanimljivu sednicu SO Svrljig

Ukupan broj pregleda:

Mladi političar Lazar Vukadinović iz redova Socijalističke partije Srbije OO Svrljig na svom Fejsbuk profilu objavio je dnevni red sutrašnje prve sednice Skupštine opštine i time najavio “žučnu političku raspravu“ – vlasti i opozicije.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Priprema za sednicu Skupštine opštine Svrljig. Sve je tu, od Statuta, dnevnog reda kao i dopune istog, i vrlo obimnog materijala. Ni ne sanjaju vlastodršci šta ih čeka od mene, napisao je Vukadinović na svom Fejsbuk profilu.

Foto: prtscr
Foto: prtscr

Inače, Vukadinović je najmlađi odbornik u lokalnom parlamentu i ujedno je zamenik predsednika OO SPS Svrljig.

Pogledajte dnevni red sutrašnje prve Skupštine opštine Svrljig.

Povezano

8 Komentari

 • Auuuu kakoćese vlastodršci potresu,zanimljivo.

 • Šta vi gosp.Vukadinoviću podrazumevate pod “ žučnom političkom raspravom “,šta se to desilo danas a da nije bilo do sada što nismo videli i čuli,sednica je prošla štaje promenjeno vezano za vaše predhodno najavljivanje na fejs.profilu. Objasnite građanima.

  • Ma mali nema pojma o politici, isti Čedomir Jovanović. Hrabar je i rečit na f.b. a u skupštini ni da bekne. Reklo bi se da je na nekim praškovima.

   • Gospodine „Desničaru“ vi kao da ste bili na skupštini pa znate da li sam govorio ili ne… Pošto vidim da ste pogrešno informisani, obaveštavam vas da sam na skupštini govorio, i to o veoma bitnoj stvari – o mesnim zajednicama u kojima se voljom vlasti čitavu deceniju ne održavaju izbori, i baš sam svojim pitanjem izazvao gnev gospodina zamenika predsednika SO koji me je na svaki način opstruirao, vi se zapitajte zašto.
    Imate li ime i prezime, čisto informativno pitam, da bih znao koga da tužim za „praškove“ koji se ovde spominju.
    Gospodine „Desničaru“, da vi ovoliko ozbiljno shvatate posao koji građani poveravaju odbornicima, kao što ga ja shvatam, kao i da studirate istoriju i čitate na stotine strana dnevno, i vi biste imali podočnjake.

    • Gospodine Vukadinoviću o tome koliko ste vaspitani i obrazovani govori i vaš govor mržnje koji ste objavili na f.b. posle sednice, gde za skupštinu kojoj i vi pripadate kažete da je Rajhstag a ljude iz vlasti nazivate nacistima! To je bezobrazluk i treba da vas bude sramota! Vi izgleda da ste zaista na nekim praškovima jer tako nešto u Srbiji još niko nije izrekao pa ni Nataša Kandić ni Sonja Biserko kao najveći srbomrzci! Vi ste Lazare dno dna!

     • Ja rekao da je SO Svrljig Nemački Rajhstag, žao mi je ali neće biti. Izvolite original citat sa mog profila koji očigledno budno pratite: „Gospodo iz vlasti, Skupština opštine Svrljig nije Rajhstag Nacističke Nemačke i njenim sednicama ne predsedava Herman Gering, te se ubuduće u skladu s tom činjenicom i ponašajte i ne pokušavajte da ućutkujete odbornike SPS, neće vam uspeti.“
      Dakle, izvolite istinu na delu. Znate, laž ne prolazi uvek gospodine „Desničaru“.

 • Mladi Vukadinović je kako mi kaže jedan odbornik ispunio obećanje, i očigledno dirnuo u osinjak jer je zatražio da mu se dostave podaci o izborima u mesnim zajednicama, a na svom profilu je objavio i razloge za postavljanje takvog pitanja. Toliko je bio uverlljiv da je zamenik predsednika skupštine na svaki način pokušavao da ga opstruiše tokom izlaganja.
  Pošto poznajem Lazara lično, s obzirom na to koliko pažnje posvećuje svakom poslu, i pripremama za sednice, ne bi me čudilo da uopšte i nema vremena za spavanje, pa me ni dupli kolutovi ispod očiju ne bi iznenadili. Njegova posvećenost je za svaku pohvalu, kamo lepe sreće da se i drugi trude poput njega.

  • A ti Levičaru ako već pozdaješ Lazara posavetuj ga da likalni parlament nije Rajhstag i das odbornici nisu nacisti kako je on napisao na svom profilu. Mozda su neki njegovi preci bili nacisti, u to neći da ulazim ako se on oseca njehovim pripadnikom nemoj i ostale da meša u to zlo. Neka se on praška i neka uzivka a nemoj da vređa kad ga niko nije vređao!

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *