Search
Close this search box.
Broj pregleda

Danas je svečano otvoren Powerlifting Klub ”Svarog”

Podeli sa prijateljima:

Danas je u Svrljigu svečano otvoren prvi u istoriji Powerlifting Klub ”Svarog” čiji će članovi u budućem periodi učestvovati na mnogim takmičenjima u zemlji i inostranstvu u dizanju tegova. 

Powerlifting Svarog Svrljig

Otvaranju ovog sportskog udruženja danas u 14 časova prisustvovali su i predstavnici lokalne samouprave Opštine Svrljig – predsednica opštine Jelena Trifunović i njen pomoćnik Miroslav Marković, kao i narodni poslanik Milija Miletić, koji su ovom prilikom dali podršku novoosnovanom klubu koji okuplja najjače ljude Svrljiga.

Predsednica kluba je Vesna Miloradović iz Svrljiga, jedna od žena koja se takmiči u mnogim disciplinama dizanja tegova, a kako nam je saopšteno, u klub se učlanjuju i žene i muškarci.

Inače, otvaranje kluba podržali su i predstavnici Sportskog saveza – predsednik Ivan Ivković, član Opštinskog veća Borivoje Petković i Slađan Stojadinović iz Fudbalskog kluba ”Svrljig”.

svarog

Sedište kluba je kod zelene pijace, u novom tržnom centru gde je formirana i teretana za članove.

Na dan otvaranja ”Svarog” napustio jedan od osnivača…

Oliver Đorđević poznatiji kao Kane, privatnik iz Svrljiga – jedan od osnivača kluba ”Svarog” neposredno pred otvaranje napustio je ovu sportsku organizaciju.

Ja sam bio ubeđen da formiramo powerlifting klub, a ne političku partiju, ali očigledno se nismo razumeli, rekao je Đorđević za naš portal.

20 Komentara

  1. Na zalost, najurili su Kaneta koji je ulozio mnogo da bi se ovo desilo.Veliki respekt za Kaneta koji ce kako sam cuo otvoriti svoje Udruzenje i tako i treba.

  2. Predsednik kluba je pravi primer kako treba da izgleda jedna zena, sportista, postovana, ugledna, sredila svoj zivot,pa ce i klub da sredi. Ja ne znam sta je trebalo Kanetu da se hvata sa njom u kolo, tj. u posao… svakako bolje za njega sto nije u toj ekipi, a greota za ove mlade ljude, nadam se da ce i oni da shvate da sledeci put treba da biraju s kim ce u ekipu…

  3. Želimo čist sport bez politike. Politički govori jednomišljenika masona su prerasla u dosadu.Kane je primer pravog sportiste, čovek koji nije ispolitiziran i drži do svojih principa. Baš takvi ljudi nam trebaju u sportu a ne politički namazani.

  4. Pravda za Kaneta. Covek je napujadan kao besni pas od strane Vesne i Pikea. On je ulozio sebe u taj klub. SRAMOTA!!!!
    Zabili su coveku noz u ledja. Pohlepna zena koja nema dodirnih tacaka sa sportom.

  5. Kane svaka ti cast!Svaki klub koji je imao podrsku ovih nabildovanih glavurdana je unapred osudjen na propast.Jos jedna organizacija koja ce da se trpne na budzet opstine.Cudo nije doso Vučic pasteta da otvori klub.

  6. Uuuu jbt… Nema me dva dana a u Svrljigu zavlada haos.
    Realno, sami smo krivi za sve ovo sto nam se dešava. Prodali smo svoje duše a neki, bogami, i svoje dup* za neke sitne pare.
    Nisu krivi ni Vučić ni Tadić niti Milija. Krivi smo MI jer smo im ovo dozvolili. Manite se od komentara i osude političara. Ako imate iole malo savesti prvo pođite od sebe.
    Iskreno… ko još od nas ima mud* ili onu drugu stvar da nešto kaže javno protiv stranaka i onoga što rade.
    Možete Kanetu samo da zavidite jer su retki oni u Svrljigu koji smeju javno da kažu-“Car je GO!”

    1. Slažem se Komšija i dodajem da ništa ne bi bilo od ovoga da neko ne sme da objavi. Podrška portalu Svrljiške novine da istraju i budu objektivni kao što se i primećuje u poslednje vreme.
      Podrška Kanetu i portalu.

  7. Nevezano, a možda i vezano, za temu. Smešan je i jadan onaj narod kojeg leče i pregledavaju stranačke kafe kuvarice, dijagnozu im daju mašin-bravari a umesto konzilijuma pitaju se vračke i vračari.
    Socijalnu pomoć i pakete im dele čistači.
    Novogodišnje poklone isfucani dedamrazi…
    …I sve to u prostorijama svojih stranaka.
    Ajd’ pa zdravo.

    1. Ma elita….isplivala svuda… ili se čovek koga uhvate da krade struju, sada predstavlja za poštenjačinu i ljudinu…rad na crno bez fiskalnih računa…ma obraz đon i cepaj…ama nismo se razumeli verovatno, drugi su loši…da,da…

      1. ???…Ovo je verovatno na Kanetov račun ili grešim.
        Ako je to stvarno uradio ili i dalje to radi prijavi ga… ako smeš.
        Ja već 6 godina radim kod jednog svrljiškog biznismena tj. tajkuna koji je član i finansijer svih stranaka koje dođu na vlast. Nisam prijavljen, platu dobijam na ruke i nemam overenu knjižicu. Hteo sam da ga prijavim ali kada vidim sa kim se druži i ko stoji iza njega, najiskrenije, nemam hrabrosti. Možda bih se i usudio kada bi i ostali radnici stali iza mene… ali od toga nema ništa. Strah i nemaština vladaju ovim narodom.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano