Oči i uši grada!

Ulepšavanje parka i okoline

5 49

Danas je uspešno završena Eko akcija zasađivanja cveća i ulepšavanje gradskog parka.

park

Na inicijativu direktora JKSP-a Igora Davidovića, uz pomoć Opštine Svrljig, pokrenuta je akcija ulepšavanja grada, centra i parka.

Tako je danas u parku posađeno na stotine raznovrsnog cveća, uređeno je zelenilo a sutra će biti postavljene nove saksije na ulazu u park.

JKSP-Igor-Davidovic

Za ovu namenu obezbeđeno je 1500 sadnica raznog cveća, pretežno tzv. bombonica. Posle parka u planu je ulepšavanje i dekoracija strogog centra, ispred sudske zgrade i reon kod OTP banke u Svrljigu, rekao je Davidović.

Ovo je tek prva akcija ulepšavanje sredine u kojoj živimo. Zaplanirano je postavljanje česme sa pijaćom vodom u parku, restauracija spomenika i postavljanje novih klupa.

Inače, akciju finansira Opštinski Fond za zaštitu životne sredine.

5 komentara
 1. mika kaže

  Ce raskupusaju to cvece lokalni maloletni klosari,treba imati svetla i parku i neka patrola,a ne samo romi i klosari
  0  0
 2. dsa kaže

  davidovc je glavni tu …a nema pojama o cemu se radi…vazno da je stavio kravatu i da se slika….a kuci kakvo cvece sadi!!1
  0  0
 3. damsdmsa kaže

  Ovaj korisnik je poslao neprimeran komentar
  0  0
 4. svrljižanin kaže

  To cveće treba neko i da održava, a ne samo da ga posadi!!!!!!!
  0  0
  1. WTF?!? kaže

   Eto ti se javljas da to dobrovoljno odrzavas tako dobar, pametan, dusebriznik jedan neopevani!!!!!!!!!!! Ali koliko si vredan pre ces da posaljes mamlaze koji dugi niz godina „uredjuju“ park da i ovaj trud upropaste ili cekate klupe koje cete da cupate iz zemlje da dokazete ko je jaci ovan u stadu!!!!!!!!!
   0   0

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena u javnost.