Oči i uši grada!

Ujedinjena seljačka stranka obeležila 13 godina postojanja

2 50

Danas, na Sretenje, u Svrljigu je održana treća sednica Predsedništva Ujedinjene seljačke stranke a ujedno je obeležena tinaestogodišnjica postojanja.

1Ujedinjena seljačka stranka planira da u narednom periodu napravi savez sa drugim manjim strankama koje imaju slične programe, kako bi svoje delovanje proširili na čitavu republiku, rečeno je na današnjoj sednici Predsedništva.

Novi savez  i program, biće zvanično predstavljeni na konvenciji u Sava centru u martu – kaže Miletić, predsednik Ujedinjene seljačke stranke.

Jedan od osnovnih ciljeva ove stranke je da stvori normalne uslove za brži razvoj sela i poljoprivrede, ali za to je svakako neophodno da selo ima i svoje predstavnika u parlamentu Republike Srbije. Miletić kaže da je to jedini način da se popravi ionako težak položaj čitave poljoprivredne delatnosti u Srbiji.

Nakon radnog dela održan je koktel povodom obeležavanja trinaestogodišnjice postojanja Ujedinjene seljačke stranke koja je osnovana 2000. godine 15. februara – na Sretenje.

2 komentara
 1. Paralija kaže

  Izvesno je da ce to biti savez sa Radovanom i Toncevim krilom SPS.
  0  0
 2. Zlata kaže

  Ovo retko ko ima sto imate vi u Svrljigu. Cuvajte ovu stranku koja je zlata vredna.
  0  0

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena u javnost.